Brigitte și Pastramă se tunează după „Ferma”. Iată ce operații estetice au făcut

brigitte-si-pastrama.jpg

Brigitte și Pastramă la Fermă
Brigitte și Pastramă și-au făcut „îmbunătățiri” după Fermă
Foto: PRO TV

Brigitte Năstase (42 de ani) și Florin Pastramă (40 de ani) nu s-au bucurat de prea multă relaxare în „Ferma”, așa că au simțit nevoia să recupereze cu ajutorul câtorva operații estetice după ce au ieșit de acolo. Ei s-au luat de mânuță și au intrat într-o clinică de înfrumusețare, unde bruneta și-a făcut implant de sprâncene, iar afaceristul a apelat la un implant capilar.

Nu mai este un secret faptul că Brigitte este adepta operațiilor estetice. Implant mamar, implant fesier, dar și o serie de alte intervenții la nivelul feței care au ușurat-o peste 35.000 de euro. De partea cealaltă, Florin Pastramă este și el un bărbat cochet, atent cu imaginea lui, mereu cu freza făcută și cu tenul hidratat cu alifii. Cea mai scumpă investiție a fost cea dentară, pentru că el a apelat la medicul stomatolog Yazan Aq care i-a fațetat toată dantura. În jur de 15.000 ar fi costat toată procedura de fațetare, însă a meritat, având în vedere că specialistul i-a acoperit strungăreața de care nu era așa de încântat.

brigitte.jpg

Brigitte și Pastramă s-au îndrăgostit la Fermă
Foto: PRO TV

Brigitte și Pastramă au cheltuit 6.000 de euro pe operații estetice

După ieșirea din „Fermă”, cei doi s-au luat de mânuță și au intrat într-o clinică de fițe. Nemulțumită de sprâncenele ei, Brigitte a apelat la un implant de sprâncene, iar iubitul ei, Florin Pastramă, a optat pentru un implant capilar. Lipsa părului din zona tâmplelor l-a făcut să apeleze la această metodă care să îi acopere această parte. Ambele proceduri au fost în jur de 6.000 de euro, dar, vorba aceea, nimic nu e prea scump pentru Brigi și Pastramă. Ambele intervenții au avut loc chiar luna aceasta, însă rezultatele sunt vizibile după câteva săptămâni. Cei care optează pentru implantul de păr trebuie să respecte o serie de protocoale.

De ce restricţii trebuie să țină cont Brigitte și Pastramă după implantul de păr

Pentru intervețiile estetice suferite de Brigitte și Pastramă, medicii impun niște restricții. În primele două-trei zile de la intervenţia estetică e bine să stai acasă, liniştit, să eviţi efortul fizic. La sala de sport poţi merge după 15 zile, la saună şi la piscină după o lună. Te vei spăla pe cap abia în a patra zi, cu şampon special, pentru bebeluşi. Vara, nu ai voie să stai la soare mai mult de trei-patru ore, iar şapca o poţi pune pe cap abia după trei-patru zile. Evident, nu ai voie să traumatizezi zona de implant şi se recomandă atenţie inclusiv noaptea, la somn.

În cât timp Brigitte și Pastramă vor observa rezultatele operațiilor estetice

Vedetele vor avea ceva de așteptat pentru rezultatele operațiilor estetioce. În primele 30 de zile, părul creşte normal. După aceea, pot cădea o parte dintre firele implantate, însă nu e cazul să te sperii. Rădăcina rămâne, iar din ea vor creşte alte fire „proaspete”. „Rezultatele se văd după șase luni de la implant. Pe viitor, poţi să urmezi şi nişte tratamente care ajută la regenerarea şi întărirea firului de păr, pe bază de minoxidil sau clinasteride”, a spus specialistul Panagiostis Vogiatzis. Așa că Brigitte și Pastramă trebuie să aibă răbdare până când se vor bucura de operațiile estetice pentru care au plătit 6.000 de euro.

 

Citește și

Relaţia dintre Brigitte şi Pastramă a început înainte de „Ferma“! De atunci pregăteau nunta: „Vreau să-i fac gemeni în Maldive“

Brigitte l-a băgat pe Pastramă și în afaceri, nu doar în pat! Florin, șef peste magazin!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1