Brigitte Sfăt și Florin Pastramă își spun adio? Bruneta îl acuză de violență: «Am ajuns să fiu batjocorită de el»

brigitte-florin-pastrama-copil0.jpg

brigitte si florin
Brigitte și Florin Pastramă
Sursă foto: Arhivă personală

O altă poveste de iubire a ajuns la final. Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-ar fi despărțit din cauza comportamentului agresiv al lui Florin și a problemelor de familie pe care acesta refuze să le soluționeze. Brigitte a oferit un interviu în care a vorbit despre motivul despărțirii de soțul său și a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare. Iată care au fost cauzele care au determinat-o pe Brigitte să pună punct relației.

În luna mai anul trecut, Brigitte și Florin se căsătoreau și organizau o nuntă fastuoasă, după mai puțin de patru luni de relație în care nu au ezitat să își declare public iubirea. Povestea începută în platoul emisiunii Ferma i-a adus în fața ofițerului stării civile și în scurt timp au devenit nu doar parteneri de viață, ci și de afaceri. Relația lor s-a aflat de mai multe ori în atenția publicului din cauza episoadelor de violență manifestate de către Florin, însă de fiecare dată Brigitte a găsit explicații pentru comportamentul avut de cel care i-a devenit soț și a decis să îi acorde o nouă șansă.

florin-pastrama-brigitte_2.jpg

florin si brigitte
Cei doi s-au îndrăgostit pe platoul emisiunii "Ferma"
Sursă foto: Captură video

Se pare că, de data aceasta, nu mai există cale de întoarcere și Brigitte este hotărâtă să se despartă definitiv de Florin Pastramă. Bruneta a acordat un interviu în cadrul unei emisiuni și a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre motivele care au stat la baza deciziei radicale. Printre argumentele decisive se numără ieșirile violente ale soțului. În plus, Brigitte afirmă că familia lui Florin a avut întotdeauna o atitudine nepotrivită față de ea și a încercat să îi creeze probleme. 

brigitte-si-florin.jpg

brigitte si florin
Brigitte și Florin s-au căsătorit după 4 luni de relație, în mai 2019
Sursă foto: Arhivă Click!

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie", a declarat Brigitte, la Antena Stars. 

„Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație... printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie a fost că lucrurile sunt constructive și distructive. Să vii la mine în casă, să le dau bani să îi ajut și în seaara aia să trimită articol să spună că am COVID ca să îmi închidă emisiunea. Eu copilului meu i-am luat un apartament și am vrut să ii iau mobilă.. Vorbea cu un anumit Bogdan, să pună să fiu bătută. Asta e familie?”, a concluzionat Brigitte, cu lacrimi în ochi. 

Brigitte, agresată în plină stradă de soț, în luna septembrie

captura-de-ecran-din-2020-09-25-la-17-02-18.png

brigitte batuta
Brigitte apare trântită pe jos, în urma unui episod violent cu soțul ei, Florin Pastramă
Foto: Captură Video România TV

Scene de violență domestică în parcarea unui supermarket din Sectorul 2 al Capitalei, după ce Brigitte Pastramă apare trântită pe jos în câteva imagini obținute de paparazzi. Soțul ei, Florin Pastramă, se afla deasupra acesteia, într-o scenă ce pare a fi una violentă.

Se pare că vedeta ar fi fost îmbrâncită până s-a prăbușit la pământ, iar oamenii de la fața locului care au vrut să îi vină în ajutor acesteia au fost rapid alungați de Florin.

Loading...
 
 

Citește și

  • El i-a dat numele ”Pastramă”, iar ea l-a primit în lux şi opulenţă. Brigitte şi Florin Pastramă au început săptămâna cum nu se poate mai bine: ca soţ şi soţie. După ce luni s-au căsătorit civil la Primăria din oraşul Voluntari, celebrul ”bandit” s-a instalat în luxul controversatei ”fermiere” Brigitte. Vedeta are proprietăţi de 1 milion de euro.

  • S-au combinat când s-au întâlnit în proiectul ”Ferma” de la Pro Tv, şi iată că relaţia dintre Brigitte şi Pastramă a continuat şi după ce s-au întors acasă, semn că e iubire mare. Deşi emisiunea rulează pe post, cei doi porumbei sunt deja acasă şi s-au mutat împreună de aproape două luni, în vila luxoasă din Pipera. Acum ”banditul” şi ”fermiera” pregătesc o nuntă mare.