Brigitte e îndrăgostită lulea! S-a pozat în timp ce îşi sărută cu foc noul iubit

brigitte_nastase.jpg

brigitte nastase ilie nastase
Brigitte Năstase se află în vacanţă în Turcia cu noul ei iubit
Foto: arhivă personală

Ilie Năstase o să turbeze de furie! Brigitte i-a dat replica tenismenului după ce el s-a afişat zilele trecute cu Ioana, o brunetă focoasă care în trecut i-a trecut prin pat milionarului Nick Rădoi. Ca fapta soţului ei să nu rămână nepedepsită, joi seara Brigitte a publicat o imagine incendiară în timp ce îşi sărută noul iubit. Cei doi se află în vacanţă în Turcia.

Vacanţa o face să vibreze pe Brigitte Năstase şi chiar dacă nu a avut stare şi a certat-o de dimineaţă pe amanta soţului ei pe Facebook lăsându-i nişte comentarii nu tocmai prietenoase, vedeta are grijă să-şi condimenteze şi ea viaţa amoroasă. Bruneta este plecată în Turcia cu noul ei iubit, un bărbat mai tânăr decât ea cu câţiva ani, pe care deocamdată îl ţine ascuns de ochii curioşilor, dar cu care trăieşte la intensitate maximă.

brigitte.jpg

brigitte iubit turcia
Brigitte se sărută cu noul ei iubit şi a vrut să vadă toată lumea această imagine din intimitate
Foto: arhivă personală

La scurt timp după ce soţul ei s-a afişat cu noua lui cucerire şi Brigitte i-a arătat cu nu stă degeaba în vacanţă lângă noul ei iubit. Ea s-a pozat în pisicină în timp ce îşi sărută cu foc noul partener şi a descris imaginea sugestiv ca fiind "renaşterea".

Brigitte şi Ilie Năstase sunt pe punctul de a-şi spune oficial adio după o relaţie cu şuişuri şi coborâşuri. Cei doi au termen în procesul de divorţ la finele lunii septembrie când probabil după mai multe încercări eşiate de a se despărţi că vor parafa separarea şi în acte.  

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Telenovelă ca a lor nu s-a văzut până acum. Brigitte şi Ilie Năstase sunt în plin proces de divorţ, dar joacă tare şi încă vor să se facă geloşi unul pe celălalt. Pe 6 august, bruneta a anunţat că relaţia cu Ilie nu mai poate fi reparată, şi că se iubeşte cu altcineva, iar ieri a explodat o altă bombă: Ilie are şi el o nouă parteneră, o brunetă din palmaresul milionarului Nick Rădoi.

  • Ilie Năstase a fost surprins recent în timp ce se săruta cu o domnișoară, după ce relația cu cea care încă îi este soție, Brigitte, a ajuns la final. Deși cei doi au anunțat divorțul în urmă cu mult timp, acesta nu a fost încă finalizat, iar situația amoroasă dintre ei a fost cu suișuri și coborâșuri, Ilie și Brigitte fie fiind văzuți în tandrețuri, fie „războindu-se” în noi scandaluri mediatizate. Cert este că amorul dintre cei doi s-a stins definitiv în momentul în care Brigitte a anunțat că are un nou iubit.

  • brigitte ilie nastase

    Ilie Năstase a taxat-o pe Brigitte după scandalul amoros în care soţia lui a fost implicată şi a ales că facă acest lucru într-o zi cu semnificaţie, la aniversarea lui de 72 de ani. Fostul tenismen a petrecut, joi (19 iulie) la mare, cu fiica lui cea mare, Alessia, pe care o are din mariajul cu Amalia Năstase, dar şi cu nevasta. Iniţial, Ilie Năstase s-a purtat rece cu soţia, care venise să-l surpindă cu un tort, dar ulterior a revenit la sentimente mai bune faţă de consoartă.

  • Ilie Nastase

    Scandalul dintre Ilie și Brigitte Năstase ia proporții. De la faza „pe amanți”, acum s-a ajuns la faza “dosare penale”. Brigitte, aflată în Turcia, îl acuză pe Ilie Năstase că a intrat în casa ei din Pipera și că i-a furat pantofi, genți și tablouri, asta în timp ce Ilie se apără să spune că el se afla la mare. Mai mult, se pregătește de o vacanță în Italia.