Cum a pus-o la punct Brigitte pe amanta lui Ilie. Bruneta a ”împuns-o” pe Facebook

brigitte-a-ajuns-la-divort-de-ilie-nastase.jpg

Brigitte Năstase a atacat-o pe actuala iubită a fostului său soţ
Foto: Arhivă Click!

După ce toată presa a aflat că Ilie are o nouă iubită, iată că tenismanul începe să nu se mai ferească. A adus-o pe Ioana acasă, în Primăverii, și a încercat să o acomodeze cu microclimatul vilei. Bruneta și-a pus pe Facebook o poză din casa lui Ilie, iar Brigitte a văzut-o.

Nu știm deocamdată dacă Ioana este doar o escapadă pentru Ilie, însă avem confirmarea că bruneta a făcut deja cunoștință cu dormitorul conjugal al celebrului tenisman. Asta, după ce marți, sexoasa de 42 de ani a postat pe Facebook o poză din vila de 1 milion de euro a lui Năstase. Strategic sau nu, femeia a ales să se pozeze chiar în dormitorul pe care odinioară Ilie îl împărțea cu Brigitte, și chiar la masa de toaletă unde se farda aceasta.

39310529_686349011720383_1719342599057178624_n.jpg

Ioana s-a lăudat pe pagina personală de Facebook cu trandafirii pe care i-a primit de la Ilie Năstase
Foto:Arhivă personală

Mai mult, pe măsuța respectivă, Ioana și-a așezat buchetul de trandafiri albi primiți de la fostul sportiv, semn că și-a marcat teritoriul destul de bine. Brigitte a văzut postarea și a pus-o la punct imediat cu un comentariu ironic: ”Adevărul e că îți stă bine la măsuța mea de machiaj. Pe care am dat 1800€ din banii personali”. Ioana nu a avut vreo replică, și nici nu i-a șters mesajul semn că este pregătită să înfrunte pe oricine pentru proaspăta sa iubire.

poza_buna.png

Brigitte Sfăt i-a dat un răspuns acid actualei iubite a lui Ilie Năstase
Foto: Facebook

poza_buna.png

Brigitte i-a scris un mesaj acid actualei iubite a lui Ilie Năstase
Foto:Facebook
loading...
Loading...