Bombă! Gina Pistol îl face tătic pe Smiley? Vedeta ar fi gravidă în 3 luni

gina-si-smiley.jpg

gina si smiley
Gina şi Smiley formează un cuplu de trei ani
Foto Arhivă personală

Gina Pistol (38 de ani) și Smiley se iubesc de mai bine de 3 ani, iar singurul lucru care le mai lipsea e pe cale să se îndeplinească. Gina Pistol ar fi însărcinată, așa că Smiley, la 37 de ani, își vede visul cu ochii: acela de a avea o familie.

Anul acesta, Gina Pistol și Smiley au renunțat la discreție și, după 3 ani de relație, au început să se afișeze și ca doi îndrăgostiți, nu doar ca simpli colegi de televiziune, la posturi rivale. Locuiesc împreună în vila din Cernica a lui Smiley, sunt simpatici, au milioane de fani pe rețelele sociale, iar viața lor de cuplu este urmărită cu interes.

Acum vine adevărata bombă: Publicația CIAO.RO anunță că Gina Pistol ar fi însărcinată în primul trimestru, citând surse apropiate familiei. “Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat pentru CIAO.RO surse din anturajul celor doi.

smiley-si-gina_58309700_1.jpg

S-au amuzat copios în izolare, când s-au tuns reciproc

Iată că lucurile sunt din ce în ce mai roz în relația dintre Smiley și Gina, care pe perioada izolării s-au expus din ce în ce mai mult, în intimitate. Ne-au arătat cum petrec timpul împreună, vacanțele alături de părinții lui Smiley, cum se tund unul pe celălalt sau cum se gospodăresc cu mâncarea și curățenia.

gina-pistol-smiley.png

Smiley și Gina, într-o ipostază de familie
foto: Instagram

Cum s-au cunoscut Smiley și Gina Pistol

Pe 31 martie s-au împlinit 3 ani de când Gina și Smiley au fost săgetați de Cupidon. Cei doi s-au văzut și s-au plăcut la concertul lui Damian Drăghici, de la Sala Palatului. ”Se știu de mulți ani, însă abia atunci s-a lăsat cu sentimente, ca să zic așa. Pe 31 martie, Gina și prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scenă și Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesa <Domnișoară, domnișoară>. După concert s-a întâmplat magia între Ginuța și Smiley și chiar se iubesc mult. Gina e o tipă foarte mișto, nu prea ai cum să nu o iubești. Oricum, toți prietenii lor știu despre relația asta, însă ei nu vor să vorbească public”, a declarat, pentru Click!, la vremea aceea, o persoană din anturajul celor doi.

Citește și:

VIDEO Smiley și Gina s-au filmat la ei acasă: "Te iubesc, mâine îți gătesc mazăre". Discuția lor intimă e savuroasă

FOTO EXCLUSIV Gina Pistol, "șefă" în vila lui Smiley. Uite cum transformă o casă de burlac în cuibușor de nebunii!

Loading...
 
 

Citește și

  • gina si smiley

    Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, gazda unor show-uri precum "Asia Express" și "Chefi la cuțite", de la Antena 1, are o mulțime de pasiuni în plină pandemie. Gina Pistol i-a povestit lui Virgil Ianțu, la interviurile "Smart Talk", printre altele, că una dintre pasiuni este și fotografia, pe care o moștenește de la tatăl ei.

  • gina pistol

    Gina Pistol și Smiley au renunțat la discreție și, după 3 ani de relație, au început să se afișeze și ca doi îndrăgostiți, nu doar ca simpli colegi de televiziune, la posturi rivale. Sunt simpatici, au milioane de fani pe rețelele sociale, iar viața lor de cuplu este urmărită cu interes. Click! a surprins imagini cu Gina Pistol la cumpărături, însă nu în magazinele de haine și parfumuri, ci în cele de mobilă și bricolaj, semn că are un cuvânt de spus în casa pe care o împarte cu iubitul celebru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1