Probleme în “Las Fierbinţi”! Bobonete, Văncică şi Raiţ, fără Giani pe scenă

las_fierbinti.jpg

las fierbinti
Constin Diţă, Mihai Raiţ Dragomir şi Mihai Bobonete, în "Las Fierbinţi"

Atmosfera familială din serialul “Las Fierbinţi” pare să nu mai fie la fel în ultima perioadă. Deşi toată lumea spune că la filmări este numai “lapte şi miere” şi că sunt ca o familie, s-ar părea că lucrurile nu prea mai stau la fel între Mihai Bobonete şi Costi Diţă, cei care îi interpretează pe cârciumarul Bobiţă şi pe Geani.

De peste 13 sezoane, de când se filmează serialul “Las Fierbinţi” (PRO TV), echipa arăta ca o adevărată familie, actorii devenind chiar şi rude între ei, căci şi-au botezat copiii sau s-au cununat unii pe alţii. În ultima vreme s-au împărţit în două tabere: Mihai Bobonete, alături de Mihai Raiţ, Adrian Văncică şi Costi Diţă pe de-o parte, iar Gheorghe Ifrim cu Leonid Doni şi Marius Chivu, în cealaltă echipă. Fiecare a încercat să facă propriile proiecte, piese de teatru sau spectacole de stand-up comedy.

Dar iată că şi în prima echipă au început să scârţie lucrurile. În decembrie 2017, Costi Diţă nu a mai putut fi prezent la spectacolele de stand up comedy de la Sala Palatului, din cauza unor probleme de sănătate. De atunci au existat zvonuri că nu s-ar mai înţelege.

afis

Anul acesta a fost înlocuit cu Costel

Şi anul acesta, pe 26 ianuarie, vor avea un spectacol de stand-up comedy la Paris şi altele două la Bruxelles, pe 27 ianuarie, de la orele 17.00 şi 20.00. Văncică, Raiţ şi Bobonete erau vedetele de pe afiş, din nou Costi Diţă fiind marele absent. Din păcate, Mihai Bobonete a ajuns pe patul de spital, cu probleme grave la plămâni, aşa că va absenta motivat de la show-urile din străinătate. Colegii lui au fost nevoiţi să-i găsească un înlocuitor, însă iată că nu au căutat în propria ogradă “Las Fierbinţi”, ci  au apelat la un alt celebru umorist, Costel, pe care l-aţi putut vedea şi în serialul “Triplusec”, de la Pro TV. Mihai Bobonete a anunţat şi el deja că nu poate fi prezent la spectacole.

mihai bobobete

Nu se ştie cum vor evolua personajele lor în serial, însă Constantin Diţă va rămâne şi în echipa emisiunii “Pe bune”, al cărui sezon nou trebuie să înceapă.

Contactat de Click!, Adrian Văncică ne-a explicat: “Ne înţelegem bine în continuare, nu sunt probleme. Din cauza programului aglomerat pe care îl are la filmări, Constantin Diţă nu a putut fi prezent la aceste spectacole. El îşi ştie mai bine programul”, a declarat interpretul lui Celentano pentru Click!.

 

Loading...

Citește și

  • mihai bobonete sotie catalina

    Interpretul lui Bobiţă din serialul “Las Fierbinţi” (PRO TV) are eveniment mare în familie, toamna aceasta. După ce anul trecut l-a năşit pe Mihai Raiţ Dragomir şi pe soţia sa, și a fost și el năşit, la rândul său, de Octavian Strunilă şi de soţia acestuia, Oana, acum Mihai Bobonete (38 de ani) va îmbrăca din nou costumul de naș.

  • Vestea că producătorii celui mai îndrăgit serial al momentului, „Las Fierbinţi”, au cerut bani de la Guvern pentru următoarele două sezoane a împărțit țara în două. Demersul celor de la PRO TV nu este însă nici pe departe ieşit din comun şi nici singular în industria cinematografică. În total nouă proiecte au cerut finanţare până acum prin schema de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice.