Bianca Drăgușanu a spus ce sumă uriașă a încasat pentru reclama la videochat: "Voi prelungi contractul"

bianca-dragusanu.jpg

Afișele cu Bianca pot fi văzute în tot orașul
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Bucureștiul este, mai nou, împânzit de imagini sexy cu Bianca Drăgușanu (39 de ani), făcând reclamă la un studio de videochat. Oriunde întorci capul, pe bulevardele mari ale Capitalei, te lovești de afișul care îndeamnă femeile să-și "schimbe job-ul". În premieră, Bianca Drăgușanu a dezvăluit suma astronomică pe care încasat-o pentru a-și vinde imaginea pe o perioadă de 3 luni.

Pentru a apărea la fiecare colț de stradă, fosta prezentatoare Kanal D a primit nu mai puțin de 100.000 de euro, bani pe care i-a luat imediat după semnarea contractului. Chipul Biancăi Drăgușanu apare pe afișe deja, pe o perioadă de 3 luni, în cele mai importante bulevarde din Capitală, însă vedeta intenționează să prelungească contractul cu încă trei luni.

"Am luat 100.000 de euro pe imaginea mea!”

"100.000 de euro am luat pe contractul cu firma de videochat, pe trei luni! Oficial pot să spun că îmi merge foarte bine. Am decis să-l prelungesc pe alte trei luni, așa că voi mai lua încă 100.000 de euro! E un contract de imagine, am acte, am tot!”, a dezvăluit Bianca, la Kanal D, în emisiunea "Teo Show". Fotografiile cu reclama în care apare Bianca Drăgușanu au stârnit o adevărată controversă pe reţelele de socializare. Mesajul transmis de Bianca este cât de poate de clar: banii sunt motivul principal pentru care femeile ar trebui să lucreze într-un studio de videochat.

Citește și:

Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre Cristi Borcea. «Mi-a făcut avansuri!»

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu s-a certat cu Vica Blochina: "Vica m-a trădat "

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5