Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre Cristi Borcea. «Mi-a făcut avansuri!»

dragusanu-borcea.png

bianca dragusanu si cristi borcea
Bianca Drăgușanu susține că omul de afaceri Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Una dintre cele mai dorite femei din showbiz, Bianca Drăgușanu a făcut în premieră o dezvăluire de senzație despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri de-a lungul timpului. Bianca a furnizat surpriza momentului, lăsând să se înțeleagă că fostul boss de la Dinamo, Cristi Borcea, a fost admiratorul ei.

Invitată în cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a răspuns mai sinceră ca niciodată la mai multe întrebări incomode puse de Bursucu.

Bomba a explodat încă de la prima întrebare: „Ce bărbat celebru ți-a făcut avansuri, dar nu ai avut o relație cu acesta?” Mai sinceră și mai dezinvoltă ca niciodată, Bianca Drăgușanu l-a lăsat fără cuvinte pe Bursucu. „E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu, lăsând să se înțeleagă că ar fi vorba despre Cristi Borcea.

În trecut, Bianca Drăgușanu a negat vehement „asediul” lui  Borcea 

Declarația Biancăi Drăgușanu este cu atât mai surprinzătoare, cu cât pe vremea când era măritată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a negat vehement că fostul boss de la Dinamo ar fi curtat-o. „Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă”, spunea la acel moment Bianca Drăgușanu, pentru videoblogulmireselor.ro.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul