Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după căsătorie: «Nici măcar părinții noștri nu au știut»

bianca-dragusanu-alex-bodi-casatorie2.jpg

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dezvăluit că nici măcar părinții lor nu știau că urmează să se căsătorească civil
Foto: Arhivă personală

Zi mare pentru Bianca Drăgușanu și partenerul ei, Alex Bodi, care i-a devenit de curând și soț cu acte în regulă. Deși au anunțat marea cerere în căsătorie, Bianca și Alex au fost extrem de discreți ulterior în privința cununiei civile, despre care nu au știut, se pare, decât câteva persoane, extrem de apropiate cuplului.

După ce au devenit soț și soție, cei doi au fost, bineînțeles, asaltați cu întrebări din partea presei, iar în cadrul unei emisiuni difuzate de Antena Stars, Alex Bodi a făcut și primele declarații cu privire la acest eveniment important din viața de cuplu a lui și a Biancăi. Afaceristul a declarat pentru sursa anterior menționată că l-au încercat emoții în această mare zi.

bianca-dragusanu-alex-bodi-casatorie1.jpg

Bianca și Alex au devenit soț si soție
Foto Instagram

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după căsătorie

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu a susținut că de mai bine de un an se simte ca și când ar fi fost o femeie căsătorită și că a știut de la început că Alex Bodi este alesul ei, chiar dacă între cei doi au existat și câteva despărțiri, de-a lungul timpului. Din declarațiile lor, se pare că evenimentul a fost atât de discret și de „din scurt” încât nici părinții lor nu au știut că ei urmează să facă pasul cel mare în fața Stării Civile. 

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim...nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui.

bianca-dragusanu-inel.jpg

Bianca Drăgușanu s-a lăudat pe rețelele de socializare cu inelul primit de la Bodi
Foto Instagram

Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate... (doar martorii știau de eveniment, n.r.). A fost discutată de mai multă vreme (cununia, n.r.). Nu știu...( întrebată când va face nuntă, n.r.). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars. „Amândoi am avut emoții. Sunt emoții...acum trebuie să dăm explicații la toată lumea”, a adăugat și Alex Bodi.

 

Loading...

Citește și

  • Șoferul unei mașini a fost prins la volan după ce a consumat cocaină, în urma unei razii a polițiștilor, la Fetești. Alături de acesta se afla în vehicul și Bianca Drăgușanu, care a afirmat că este șocată și că ea nu consumă substanțe interzise, relatează Mediafax.

  • bianca dragusanu  pe strada

    O femeie este mult mai interesantă când nu arată tot, iar Bianca Drăguşanu pare că ştie foarte bine cât şi cum trebuie să lase la vedere. Blondina a întors multe capete pe stradă, zilele trecute, când se întrepta spre un restaurant din zona Floreasca. Fotoreporterii Click! au surprins-o în timp ce traversa grăbită strada şi nici nu se mai pune că nu o făcea pe la trecerea de pietoni, căci puţini au remarcat acest lucru, ci le-a sărit în ochi mai degrabă tricoul transparent şi jeanşii cu talie joasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1