Bianca Drăgușanu, la Poliție, pentru amenințări primite de la trei bărbați: "Te bat, te fac, te dreg. Intru peste tine în casă și peste fiică-ta”

bianca-dragusanu-asia-express.jpg

Bianca dragusanu ceasuri hublot
Bianca Drăgușanu
Foto Instagram

Bianca Drăgușanu a ajuns miercuri seară la secția 7 de poliție din Colentina, zona în care locuiește. Însoțită de avocatul ei, Bianca Drăgușanu a venit să reclame că a primit trei telefoane de amenințare din partea unor bărbați necunoscuți. Ultimul dintre aceștia a amenințat-o pe blondă că va pătrunde în casa în care Bianca locuiește împreună cu fetița sa, Sofia.

“În ultimele 48 de ore am fost sunată de pe trei numere de telefon diferite. Primul apel l-am primit ieri seară (n.r. marți) de la cineva care m-a sunat și înjurat. Al doilea, la fel, în seara de miercuri. La al treilea apel am înregistrat. Zicea: «Te bat, te fac, te dreg!» Ultimul mi-a zis: «Sunt în fața blocului tău, intru peste tine și peste fiica ta în casă, făi!» La ultimul apel m-am panicat maxim! Polițiștii m-au întrebat dacă s-a întâmplat în
ultima vreme vreun incident. Nu, eu nu am de împărțit nimic cu nimeni. Aceste trei apeluri au legătură între ele”, a declarat Bianca Drăgușanu la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars. Întrebată dacă amenințările au legătură cu Gabi Bădălău sau cu fostul soț, Alex Bodi, Bianca a răbufnit.
“Nu, nu cred. De ce să aibă legătură? Nu știu dacă Bodi a anunțat că se căsătorește, nu mă interesează. Eu nu am făcut declarație cu cine mă mărit și nici când. Nu vreau să mai fiu asociată cu acest nume, Bodi! Nu mă interesează ce face el!”, a spus Bianca.

Avocat Bianca Drăgușanu: "Doi dintre cei care au sunat au fost identificați"

Avocatul Biancăi Drăgușanu, Moise Andrei Florin, a precizat că deja doi dintre bărbații care au sunat au fost identificați de Poliție. “S-a înregistrat o plângere penală, organele judiciare continuă să-și facă treaba. Cel puțin un număr dintre ele e unul de abonament. Doi dintre cei care au sunat au fost identificați de la poza de pe WhatsApp”, a spus acesta.

Alex Bodi: "Mă însor cu Daria"

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi a intervenit și el în discuție, confirmând căsătoria cu Daria Radionova.“Îmi pare rău pentru ea dacă e intr-o situație delicată. Nu mă privește, nu mai am nici o implicare în viața dânsei. Am spus din start că nu mai vreau să mai am o legătură cu doamna respectivă. Mă însor, da! O să aștept să-mi clatific situația momentan, să mi se demonstreze nevinovăția. Mă însor cu Daria pentru că așa simt și îmi doresc asta. Daria stă departe de circ”, a declarat Bodi la aceeași emisiune.

Citește și:

INTERVIU Bianca Drăgușanu: "Nu am fost niciodată o femeie ușor de agățat". Ce spune despre Alex Bodi și Victor Slav

Bianca Drăgușanu recunoaște relația cu Gabi Bădălău: „Da, mă mărit! A treia oară o să fie cu noroc”

Cum a început povestea complicată de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: «El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit»

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1