Bianca şi Victor, împreună în vacanţă! Cum au fost surprinşi

bianca_dragusanununta_15168300.jpg

Bianca şi Victor au împreună o fetiţă
Foto: arhivă personală

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de mai multe luni şi nici măcar colegi de televiziune nu mai sunt, Bianca şi Victor au rămas în relaţii strânse. Şi au şi motive să-şi vorbească şi să ţină legătura. Cei doi au petrecut împreună câteva ore la o piscină de dragul fetiţei lor, Natalia. Atât blonda, cât şi prezentatorul tv au publicat imagini pe conturile lor de socializare din acelaşi loc unde s-au distrat, semn că nu au făcut un secret din asta.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt prieteni de dragul fetiţei lor şi ca doi adulţi civilizaţi au trecut peste divergenţele separării, iar acest lucru începe să se vadă. Chiar dacă blondina s-a afişat cu un alt bărbat şi au existat tensiuni între ea şi Victor, ba chiar s-au evitat o perioadă, acum cei doi par că au îngropat securea războiului. Din imaginile publicate de ei pe conturile de socializare nu putem decât să vedem că Bianca şi Victor s-au suportat o zi întreagă la piscină unde s-au relaxat şi au făcut plajă cu fetiţa lor, iar imaginile vorbesc de la sine.

bianca.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăguşanu, la piscină cu Natalia
Foto: arhivă personală

"Au existat şi momente când Bianca şi Victor chiar nu şi-au mai vorbit şi s-au purtat rece unul cu celălalt, dar nu mai este cazul. Amândoi sunt destul de maturi încât să-şi dea seama că trebuie să comunice şi să menţină o relaţie bună pentru că altfel nu se pot ocupa de Natalia. Sunt prieteni, a;a cum este şi normal", a mărturisit o sursă din anturajul Biancăi pentru Click!

victor.jpg

victor slav
Victor Slav, în acelaşi loc cu fetiţa
Foto: arhivă personală

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu s-au căsătorit în toamna lui 2013, dar au divorţat jumătate de an mai târziu. S-au reîmpăcat, dar au preferat să nu-şi mai oficializeze relaţia. În septembrie 2016, blonda a născut-o pe Sofia Natalia, iar în această vară a anunţat că s-a separat de Victor, dar că îşi vor creşte împreună copilul.     

loading...
Loading...

Citește și

  • andreea mantea te vreau langa mine

    Emisiunea "Te vreau lângă mine" se întoarce din vacanţă şi va avea o altă gazdă. După plecarea Biancăi Drăguşanu, show-ul matrimonial de la Kanal d va fi prezentat de Andreea Mantea şi ea proaspăt întoarsă şi cu bateriile încărcate dintr-un concediu de vis în Turcia. Bruneta îşi va lua postul în primire din 20 august, moment în care va modera noul proiect care i-a fost dat pe mână.

  • bianca dragusanu kanal d

    În timp ce Andreea Mantea se pregăteşte să-i ocupe scaunul la "Te vreau lângă mine", din 20 august, Bianca Drăguşanu se bucură de vacanţe luxoase şi de ieşiri cu prietenii. Blonda se ocupă şi de atelierul ei de croitorie şi în timp ce selctează materialele pentru modelele ei de rochii, triază şi ofertele de muncă. De când a plecat de la Kanal d, blonda nu a dus lipsă de noi propuneri în televiziune, dar nu a bătut deocamdată palma cu nimeni.