Bianca Drăgușanu a dat Poliția în judecată pentru amenda primită în club: "E abuzivă și aberantă"

bianca-dragusanu.png

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a mai intentat recent un proces. De data aceasta, nu lui Alex Bodi, ci Poliției Române. Blonda a dat în judecată Poliția Română pentru a contesta amenda pe care a primit-o în urmă cu două săptămâni, când a fost la o petrecere în club, unde nu s-au respectat restricțiile anti-Covid.

La aceeași petrecere a primit amendă și Adrian Minune. “A fost o amendă abuzivă și aberantă. Mi-au dat amenda maximă, 5000 de lei. Nici nu m-au legitimat, eu nu mai eram acolo când au ajuns ei. Au văzut un filmuleț pe Instagram și m-au amendat! Am deja doi avocați care de ocupă de caz”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

O petrecere care a avut loc într-un club de lux din București, și care a încălcat măsurile anti-covid, a fost oprită de polițiști în noaptea de 6 spre 7 februarie. Printre cei aproximativ 30 de invitați s-au numărat artistul Adi Minune și Bianca Drăgușanu, care a și publicat pe rețelele sociale imagini de la evenimentul respectiv. "Toate persoanele prezente au fost legitimate și invitate să părăsească locația, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 14.500 de lei. Totodată, organizatorul a fost sancționat cu suma de 2.000 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliției.

“Menajera lui Bodi minte!”

Bianca Drăgușanu este mai nou în conflict și cu menajera lui Alex Bodi, care a dezmințit recent într-un interviu că ar avea cunoștință despre bătăile aplicate de afacerist fostei sale soții. "Eu intuiam că ea va minți. Ea e menajera lui de o jumătate de an, eu i-am adus-o. E plătită la negru. La două săptămâni de la nefericitul incident, ea a venit la mine acasă unde a mărturisit. Dacă nu-și mai aduce aminte, eu am dovezi. Am și eu camere în casă. Să-i aduc aminte că îmi plângea de milă. Mi-a zis: nu-mi vine să cred, mamă, că te-a nenorocit, era să mor când te-am văzut în halul ăla! Îi e frică lui Bodi, e într-o situație delicată. Se gândește la tot felul de strategii”, a adăugat blonda la aceeași emisiune.

Citește și:

Vedetele, distracţie fără mască în cluburi de fiţe. Laurette şi Tania Budi au chefuit până în zori

1,2 milioane de lei, amenzi pentru distracție. Petrecăreții, printre care Florin Salam, prinși la chefuri 

Loading...