1,2 milioane de lei, amenzi pentru distracție. Petrecăreții, printre care Florin Salam, prinși la chefuri

florin-salam-petrecere.jpg

Florin Salam, prins de polițiști la o petrecere ilegală
Florin Salam, prins de polițiști la o petrecere ilegală

Românii uită că este pandemie și nu le pasă de restricțiile impuse. O dovedește faptul că weekend de weekend, mulți sunt prinși că fac chefuri la restaurante. În ultimele 24 de ore, polițiștii au dat amenzi de peste 1,2 milioane de lei. La unul dintre chefuri a fost prins și manelistul Florin Salam.

În ultimele 24 de ore, Poliția Română, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului Covid-19.

1,2 milioane de lei, amenzi pentru distracție. Petrecăreții au fost prinși la botez și zile onomastice

Peste 6.500 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale, au desfășurat 891 de acțiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară, la nivel național.

Au fost efectuate 62.442 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse. În urma acțiunilor punctuale de control, au fost date 5.544 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 1,2 milioane de lei.

actiune-politie-retaurante.jpg

Polițiștii au oprit sâmbătă seară mai multe chefuri date în restaurante
Polițiștii au oprit sâmbătă seară mai multe chefuri date în restaurante

”În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății românilor. Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată”, atrag atnția reprezentații IGPR.

Botezuri și zile onomastice ”sparte” de polițiști în mai multe județe din țară

  • Sâmbătă noapte, mai multe persoane au fost amendate că se aflau la un eveniment privat în incinta unui restaurant din sectorul 4 al Capitalei. Printre participați s-a aflat și manelistul Florin Salam.

Oamenii legii au împărțit amenzi în valoare de 9.500 lei, informează Poliţia Capitalei, pentru nerespectarea măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Administratorul restaurantului a fost condus la sediul Secţiei 16 Poliţie, în vederea clarificării aspectelor constatate. În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările efectuându-se pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor;

  • În cursul nopţii trecute, poliţişti din cadrul IPJ Dolj şi jandarmii au oprit petrecerea într-un restaurant din Craiova. Administratorul localului a fost amendat cu 10.000 de lei, iar petrecăreții au fost trimiși acasă;
  • Sâmbătă seară, polițiștii din Titu, sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, s-au deplasat în localitatea Potlogi, unde se desfășura un botez.

Au fost identificate 31 de persoane, care au fost sancționate contravențional cu amendă de 500 de lei, fiecare, iar alte două persoane, respectiv organizatorul evenimentului și proprietarul imobilului, au aprimit amendă de 2.500 de lei, fiecare;

  • În noaptea de 20 spre 21 februarie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un local din localitatea Bradu, se desfășoară un eveniment privat cu participarea unui număr mare de persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, care au găsit 22 de persoane ce participau la o onomastică, fără respectarea normelor de prevenire a răspândirii Covid -19.

Evenimentul a fost oprit, iar toți cei prezenți au fost legitimați și sancționați contravențional;

  • Și în Prahova peste 400 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legate de pandemie.

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Blejoi au fost sesizați sâmbătă seară despre faptul că, în restaurantul ”Pădurea Verde”, de pe raza comunei Păulești are loc un eveniment privat. Ajunși la fața locului, oamenii legii au dat peste un botez și două petreceri private cu lăutari.

Administratorul restaurantului a fost amendat cu 2.500 lei, la fel și cei care au organizat evenimentele. Invitații nu au fost sancționați. Motivul? Respactau distanțarea socială și condițiile impuse de lege.

 

Citește și: 

Se interzic nunțile și botezurile în toată țara

Țara arde și ei se distrează! Zeci de chefuri, nunți și botezuri au fost

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1