Bianca Drăgușanu, cadou de 24.000 de euro în a doua zi de Crăciun

bianca-dragusanu-asia-express.jpg

Bianca dragusanu ceasuri hublot
Bianca Drăgușanu
Foto Instagram

Moș Crăciun a fost generos cu Bianca Drăgușanu pe care a surprins-o cu un cadou de colecție, atunci când nu se mai aștepta. Fosta prezentatoare de la Kanal d a primit un ceas placat cu aur pe care cunoscătorii sigur știu să-l aprecieze la adevărata lui valoare, deoc de neglijat. Darul nu este ceva nou pentru vedeta noastră, care mai are acasă încă trei modele asemănătoare.

Dacă multe femei ar fi impresionate să primească un ceas de valoare, pentru Bianca Drăgușanu colecția personală numără câteva modele scumpe, achiziționate sau primite de-a lungul timpului.

ceas_bianca.jpg

ceas Bianca craciun
Casual Biancăi valorează o mică avere
Foto Instagram

În a doua zi de Crăciun, vedeta a povestit prietenilor și le-a și arătat fanilor cadoul întârziat, un ceas Hublot, placat cu aur roz, de 18 karate, al cărui preț de 24.000 de euro nu a reușit să o amețească pe fosta gazdă "Te vreau lângă mine" de la Kanal d, așa cum și-ar fi dorit destinatarul, care rămâne deocamdată misterios, iar motivul este foarte simplu. Se pare că blonda deține și alte ceasuri din aceeași gamă la fel de scumpe.

Bianca a făcut paradă cu ceasurile de 80.000 de euro în ultimii 10 ani

"Bianca mai are un ceas, plin de diamante, făcut pe comandă, care costă 20.000 de euro. Are aroma de vanilie lăsată de cureaua bijuteriei, o fiță dacă stăm să ne gândim. Am văzut-o în ultimii ani cu un ceas alb cu aur roz şi diamante, în valoare tot de 20.000 de euro, dar și cu unul negru cu argintiu şi diamante, al cărui preţ ajunge la 16.000 de euro", au povestit surse din anturajul Biancăi pentru Click!

ceas_2.jpg

bianca ceasuri
Bianca și-a mărit colecia de ceasuri de lux cu aceast ultim cadou de Crăciun
foto Instagram

Acest ultim ceas este o adevărată bijuterie cotată la 24.000 de euro. Dacă facem un total al acestor modele, Bianca defilează la mână cu nu mai puțin de 80.000 de euro. 

Loading...
 
 

Citește și