Cum petrece Bianca Drăguşanu de ziua ei! Ce cadou ieftin îşi doreşte

bianca.jpg

bianca dragusanu zi de nastere 36 de ani
Bianca Drăguşanu îşi sărbătoreşte ziua de naştere cu colegii de la Kanal d
Foto: arhivă personală

E forfotă mare acasă la Bianca Drăguşanu! Prezentatoarea emisiunii "Te vreau lângă mine" de la Kanal d împlineşte marţi (6 martie) 36 de ani şi va avea nu una, ci două zile în care va primi felicitări şi cadouri. Ea a ales să sărbătorească alături de colegii, dar şi la club, la finele săptămânii.

Bianca Drăguşanu se simte ca în familie în echipa Kanal d şi pentru că de fiercare dată colegii i-au sărit în ajutor când i-a fost greu, vedeta vrea să-şi ia revanşa faţă de ei. Prezentatoarea a intrat deja în febra pregătirilor pentru ziua de marţi, când şi-a propus să-i îndulcească şi să le aducă tot felul de bunătăţi prietenilor de la muncă. Dar blonda nu se va rezuma doar la o scurtă petrecere la redacţie. Ea are de gând să se distreze şi într-un club de fiţe. În weekendul care se apropie, Bianca a invitat 20 de persoane apropiate cu care va încinge ringul de dans. 

Surse din anturajul vedetei au povestit pentru Click! că au întrebat-o pe Bianca ce ar vrea să primească şi au aflat că nu are mari pretenţii la capitolul cadouri. "Ne-a spus că dacă vrem să o vedem fericită, să-i aducem baloane cu heliu. Vrea probabil să-şi subţieze vocea ca să ne facă să râdem. Ea oricum e o tipă pozitivă şi râde mult", ne-a spus o apropiată a prezentatoarei tv.

Bianca Drăguşanu este mămica unei fetiţe, Sofia, în vârstă de un an şi jumătate, şi încă mai copilăreşte alături de ea.    

Loading...

Citește și

  • În ultima vreme, de când e titulară pe postul de prezentatoare de la Kanal D, la emisiunea “Te vreau lângă mine”, Bianca Drăgușanu (35 de ani) e din ce în ce mai aranjată.

  • Bianca Drăgușanu (36 de ani) s-a simțit profund jignită după ce Paula Crăciunescu, „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea (43 de ani), a umilit-o zilele trecute, susținând pentru Click! faptul că blondina este bună doar de prezentat moda pentru Cătălin Botezatu, nicidecum să fie la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine” (Kanal D). Furioasă, vedeta tv a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe femeie, cerându-i socoteală.

  • bianca dragusanu ochelari de soare cumparaturi vacanta dubai

    Dubai, viaţă ca-n Rai! În prima vacanţă fără copil, Bianca Drăguşanu s-a "pierdut" la cumpărături. Prezentatoarea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d se întoarce la finele săptămânii în ţară, încărcată ca Moş Crăciun. Blonda a "spart" doar pe ochelari 1.500 de euro şi alte mii de euro pe 20 de perechi de pantofi pentru ea şi micuţa Sofia. Victor Slav a fost ceva mai reţinut la acest capitol.

  • Succesul profesional face bine la viața de cuplu. Cel puțin așa pare să fie în cazul Biancăi Drăgușanu și al lui Victor Slav. Deși sunt ocupați până peste cap cu emisiunile lor de la Kanal D și cu creșterea fiicei lor de un an și jumătate, cei doi își fac timp și pentru escapadele romantice.