Marea finală X Factor 2018! Cine are cele mai multe șanse de câștig?

x-factor-finala.jpg

Finala X Factor 2018
Foto: Facebook

Competiția muzicală X Factor a ajuns la final! În seara de duminică, 23 decembrie, show-ul Antenei 1 va fi încărcat cu multe emoții și momente de neuitat, având în vedere că ultimii patru participanți rămași în concurs vor da tot ce este mai bun pentru a demonstra că merită să plece acasă cu marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. Finala se anunță a fi una spectaculoasă, plină de provocări, iar concurenții urmează să convingă publicul că dețin „factorul X”, prin orice mijloace.

După o experiență de neuitat și multe momente frumoase petrecute alături de unele dintre cele mai promițătoare voci ale momentului, ultimii patru concurenți rămași în concurs vor ridica în această seară îndrăgitul show la rangul de spectacol în toată regula. Antrenorii i-au pregătit intens pentru acest moment, în care sunt nevoiți să-și demonstreze pentru ultima oară talentul, având în vedere că premiul va ajunge doar în mâinile celui mai bun.

Ioana Bulgaru, Doinița Ioniță, Cristian Moldovan și Bella Santiago sunt cei patru finaliști care în seara de duminică vor trece prin focurile ultimei gale live X Factor, care va desemna marele câștigător al sezonului din 2018. Anul acesta, Ștefan Bănică Jr. a reușit să aducă în finală două voci de excepție, Doinița Ioniță și Ioana Bulgaru. Delia va intra în finala de duminică în forță alături de Bella Santiago, care pare a fi favorita publicului, în timp ce Carla's Dreams este convins că poate să câștige competiția alături de Cristian Moldovan, al cărui timbru special l-a cucerit pe antrenor.

Ștefan Bănică a adus în finală două concurente: Doinița Ioniță și Ioana Bulgaru

„O expresie vocală cum nu am mai întâlnit!”, o descrie mentorul Ștefan Bănică pe Doinița Ioniță, adolescenta în vârstă de doar 16 ani din Râmnicu Sărat, care, contrar așteptărilor, a făcut față competiției de voci asemenea unui adult în toată regula și este pregătită să demonstreze că poate mult mai mult de atât. Tânăra are experiență, după ce participat la numeroase concursuri, atât local cât și internațional. După ce a câștigat show-ul de talente Next Star, Doinița țintește și către premiul X Factor.

doinita-ionita-x-factor.jpg

Doinița Ioniță are 16 ani
Foto: Facebook

„Am cântat la Festivalul de Film de la Cannes, în deschidere la Săptămâna Modei din New York. Am venit la X Factor cu speranța că îl voi câștiga, chiar cred că pot. Iar apoi, visul meu cel mai mare este să ajung să cânt pe Broadway”, a explicat Doinița pe scena X Factor. Este o fire muncitoare și încercată de viață, după ce și-a pierdut tatăl în 2017, în urma unui infarct. „Eu sper să pot duce toată claviatura. Ăsta îmi doresc și asta îmi propun”, susține adolescenta, care momentan atinge patru octave pe claviatură.

ioana-bulgaru-x-factor.jpg

Ioana Bulgaru este mezina show-ului
Foto: Facebook

Despre celalaltă concurentă pe care a adus-o în finală, Ioana Bulgaru, Ștefan Bănică susține că este impresionat de calitățile sale vocale. La doar 14 ani, Ioana Bulgaru este pregătită să demonstreze că vârsta este doar un număr și că deține toate atuurile necesare pentru a câștiga competiția. „Un artist cameleon la vârsta de doar 14 ani”, este descrierea făcută de Ștefan Bănică Jr., mândrul antrenor care a pregătit-o pe tânără să demonstreze că scena este a doua ei casă.

Carla's Dreams crede că poate câștiga cu Cristian Moldovan

Carla's Dreams este extrem de sigur de talentul concurentului său, Cristian Moldovan, care a participat de asemenea la concursul Next Star. „Toate starurile adevărate nasc din talente reale, din astfel de oameni, cum e Cristian Moldovan”, a susținut mentorul adolescentului de 16 ani din Bistriţa. Cel care l-a îndrumat pe tânăr pe acest drum a fost bunicul lui, care a fost preot.

cristian-moldovan-x-factor.jpg

Cristian Moldovan cântă în biserică
Foto: Facebook

„De mic, bunicul mă ducea la biserică și stăteam cu el în altar. Pe atunci nu conștientizam atât de multe lucruri despre biserică, știam doar că trebuie să mă duc pentru că așa am fost învățat. După ce am intrat la școală nu prea am mai mers la biserică, fiind ocupat cu muzica. La 13 ani abia am început să relaționez cu adevărat, am învățat cântările pas cu pas într-un singur an, am început să cânt cu colegul meu din strană”, a povestit Cristian Moldovan. „Eu cred că băiatul ăsta poate să câștige X Factor”, a spus juratul care îi este acum mentor, atunci când l-a auzit pe băiat cântând.

Bella Santiago, preferata publicului?

Bella Santiago a reușit cu fiecare apariție a sa pe scena X Factor să facă un moment viral pe Youtube, iar rețelele sale de socializare parcă au explodat, după momentele incendiare oferite. „E altfel, își marchează teritoriul. Bella are ceva special!”, a spus cu admirație Delia despre concurenta sa din finală. După prestațiile sale care au făcut furori pe internet, Bella are tot suportul multor vedete autohtone, care au anunțat că o vor vota neapărat și pare să fie și favorita telespectatorilor.

bella-santiago-x-factor.jpg

Bella Santiago a făcut furori pe scena X Factor
Foto: Facebook

Venită din Filipine în România în 2016, Bella a fost remarcată imediat şi a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, alături de care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate”. La începutul lunii decembrie, Bella s-a căsătorit cu iubitul ei, Nicolas, iar celor doi miri le-au fost alături și colegii din echipa X Factor. Bella concurează pentru a-i oferi un trai mai bun fetiței ei, care locuiește cu bunica, mama Bellei, în Filipine.
 

Loading...
 
 

Citește și