Bani blestemaţi? Oase, ghinion cu barul în care a investit premiul de la «Asia Express». Ce face ca să îl salveze

121_1.jpg

Ionuţ Dongo, alias Oase, a fost surprins de fotoreporterii Click! în faţa localului, în aşteptarea clienţilor, jucându-se cu o Kendama

Oase a intrat în rândul afaceriştilor anul trecut, după ce şi-a investit premiul câştigat la show-ul “Asia Express”, de la Antena 1, în cel mai mare vis al său, un bar în centrul Capitalei. După o vară întreagă, în care a zugrăvit, a vopsit, a cărat saci de nisip şi mobilier, fostul coechipier al lui CRBL a deschis uşile barului pe care l-a denumit ”Kuma”.

122_1.jpg

Stând de vorbă cu angajaţii barului

“Am fost întrebat de la ce vine Kuma. Oamenii s-au gândit că e ceva elaborat, are o semnificaţie ascunsă, dar vă mărturisesc că eu nu am stat prea mult pe gânduri atunci când am ales numele barului, aşa că l-am numit după pisica mea. Bine, acum e mai greu ca prietenii să îşi dea seama dacă vorbesc despre bar sau despre pisică”, a povestit Oase anul trecut pentru Click!. Pandemia l-a afectat şi pe simpaticul Oase, iar barul său serveşte cafea, limonadă, bere, cocktail-uri, însă doar în regim de "take-away", localul de pe strada Colței fiind deschis zilnic, de la 12.00, la 19.00.

99_2.jpg

Oase a câştigat anul trecut, alături de CRBL, premiul de 30.000 de euro, la ”Asia Express”

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins alături de angajaţii săi, în faţa barului, în aşteptarea clienţilor. Din cauza faptului că numărul clienţilor s-a împuţinat, coprezentatorul Ginei Pistol şi-a ocupat timpul discutând cu cei doi angajaţi şi jucându-se cu nelipsita Kendama, a cărui fan înfocat este, joc şi sport, totodată, care i-a adus şi rezultate la nivel internaţional.

Vinde online limonadă şi cafea

Îmbrăcat în haine largi, sport, cu barba lungă şi freza dată pe o parte, Oase a fost uşor de recunoscut de cei care au trecut prin zona Piaţa Universităţii, acolo unde se află barul său pe care încearcă să îl mențină pe linia de plutire.

7_1.jpg

Imagini şocante din videoclipul ”Cine mi-s”

Se vorbeşte pe la colţuri că localul nu merge bine şi din cauza scandalului lui CRBL, care a luat foc când a aflat că Oase a acceptat, pe furiş, să fie coprezentator al show-ului “Asia Express”.  CRBL a lansat videoclipul ”Cine mi-s”, în noiembrie 2019, în care a dat foc pozelor cu ei din show, dar a filmat şi o cruce, pe care este trecut decesul prieteniei lor: “Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu Asia Express despre contract, despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile.

thumbnail_1.jpg

CRBL a «îngropat» prietenia cu Oase

Oase venea şi îmi spunea: Băi, mie mi-au dat mai mult, mi-au dat şi mai mult, el minţind, bineînţeles, că ştiu şi eu care sunt cifrele, dar el aşa credea, că dacă îmi dă sume mari, eu zic: da, băi, du-te!I-am spus: nu poţi să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit şi ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine şi să strici prietenia?”, a povestit CRBL într-un video.

Citește și:

EXCLUSIV «CRBL ne-a ţepuit la bani și acum îl judecă pe Oase? Colegii din trecut fac dezvăluiri bombă

INTERVIU EXCLUSIV Oase, povești nevăzute la Asia Express și cum e viața lui în afara ecranului

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • O ţară întreagă a stat cu sufletul la gură, marţi seară, 16 aprilie, pentru a afla câştigătorii marelui premiu de 30.000 de euro, pus în joc la concursul Asia Express (Antena 1). Finala de infarct s-a dat între echipele Ruby&Robert şi CRBL&Oase, cei din urmă detaşându-se net. Click! a aflat ce planuri au CRBL şi Oase cu banii, după aventura de pomină.

  • Banii sunt ochiul dracului! Din păcate, o altă prietenie frumoasă din show-biz, cu o vechime de 15 ani, s-a dus pe ”Apa Sâmbetei”. CRBL i-a dat o lecţie usturătoare lui Oase, alături de care anul trecut a câştigat concursul ”Asia Express” (Antena 1), imaginile din videoclip şi versurile melodiei fiind de-a dreptul şocante. Pozele cu ei, din marea aventură, sunt aruncate la groapa de gunoi şi arse.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5