Așa va arăta mireasa Adelina Pestrițu! “Se lucrează la rochii zi si noapte”

irina-shyak-pronovias-mireasa_3.jpg

irina shyak
Superba Irina Shayk a purtat, într-o prezentare pentru casa Pronovias, un model de rochie de care s-a îndrăgostit Adelina
foto: Profimedia

Nu credea că se va hotărî până în ziua nunții ce rochie de mireasă va purta în ziua cea mare! Dar iată că Adelina Pestrițu și-a găsit nu una, ci două rochii de mireasă pentru nunta ei cu Virgil Șteblea, programată pe 20 iulie 2019. Sunt, într-adevăr, spectaculoase și... celebre, căci le-a purtat pe podium superba Irina Shayk.

Adelina Pestrițu (32 de ani) a comandat deja cele două modele de rochii de mireasă, una pentru ceremonia de la biserică și alta, pentru petrecerea de la Aristocrat Events Hall, la un brand internațional de lux, cu reprezentanță in Romania. Rochiile pentru nuntă, lucrate manual, vor veni direct de la Barcelona. Celebrul fotomodel Irina Shayk a îmbrăcat aceste modele de rochii de mireasă la o prezentare de modă. Evident că și cheltuiala a fost pe măsură!

irina-shyak-pronovias-mireasa_3.jpg

irina shyak mireasa
Dantela aplicată pe spatele rochiei va face ținuta una deosebit de senzuală
foto: Profimedia

Adelina Pestriți: "Rochiile de mireasă vin direct de la Barcelona"

„Se lucrează la rochiile mele zi și noapte, timp de două luni. Este ceva migălos, de finețe. Sunt lucrate manual. O să vedeți! Vreau să fie surpriză! Virgil nu a văzut nici el rochiile, nu de alta, dar poartă ghinion să te vadă mirele înaintea nunții, îmbrăcată în mireasă. Am ales două modele, unul mai cuminte, pentru biserică, însă cea de la petrecere va fi mai sexy. O să vă surprindă. Nu va fi transparentă, pentru că nu sunt de acord ca în ziua nunții să fii vulgară. Vreau acea senzație de puritate și cred că am ales ce trebuia. Ambele rochii vor fi albe, mă gândisem inițial și la alte culori, dar vreau să păstrez tradiția”, a declarat Adelina Pestrițu pentru click.ro.

adelina-pestritu-iubit.jpg

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea fac pregătiri intense pentru nuntă

Vedeta a scos din buzunar o sumă considerabilă pentru cele două rochii. Adelina nu s-a uitat la bani pentru a arăta impecabil în ziua în care va păși la altar. ”Dacă am dat gaură în bugetul familiei? Voi ce credeți? E de prisos întrebarea”, ne-a mai spus Adelina. Prețul unei rochii Pronovias începe de la 2000 de eură și poate urca foarte mult, în funcție de aplicații și croi. Și coafura viitoarei mirese va fi una simplă, dar cu bun gust.” Optez pentru simplitate, naturalețe și bun gust în toate”, a mai adăugat Adelina, mămica unei fetițe superbe.

irina-shyak-pronovias-mireasa_2.jpg

irina shyak
Superba Irina Shayk a ajutat-o pe Adelina să se decidă mult mai ușor asupra rochiilor de mireasă
foto: Profimedia

adelina-pestritu-pronovias.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestritu, in cabina de proba
foto: edamagazine.ro

Citește și:

Adelina Pestrițu, o mireasă atipică. ”Mi-ar plăcea la nebunie să am două rochii”

Adelina Pestrițu, repetiție cu fast pentru nuntă! A testat locul alături de 200 de invitați

 

 

Loading...

Citește și

  • Adelina Pestrițu are mii de motive dde bucurie, însă anul acesta ea va sărbători cel mai frumos moment din viața ei, va merge alături de Virgil Șteblea la altar pentru a se căsători. Adelina Pestrițu a devenit mamă în urmă cu câteva luni, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet.

  • adelina pestritu click tv live

    Anul trecut a dat vestea că va deveni mămică, iar 2019 va fi clar cel care îi va aduce nunta mult visată. Adelina Pestriţu se pregăteţte să îmbrace nu una, ci două rochii de mireasă pentru ceremonia religioasă ce urmează să aibă loc în curând. Până atunci, bruneta a intrat pe de acum în focul pregătirilor şi a povestit cum va arăta în linii mari ziua care o va face să tresalte de emoţie.