Adelina Pestrițu, o mireasă atipică. ”Mi-ar plăcea la nebunie să am două rochii”

adelina-pestritu-rochie-mireasa.jpg

adelina pestritu a facut un pictorial in rochie de mireasa
Adelina Pestrițu a probat nouă rochii pentru Ghidul miresei
foto: Ghidul miresei

După botez, Adelina Pestrițu se pregătește intens pentru nuntă. Vedeta a înlocuit corvoada căutării rochiei perfecte cu un pictorial în care schimbat nu mai puțin de nouă ținute, clasice, romantice sau provocatoare.

Cu doar câteva luni înainte de propria nuntă, Adelina Pestrițu a acceptat provocarea de a îmbrăca 9 rochii de mireasă într-un pictorial pentru Ghidul Miresei, revistă ce va fi lansată în acest weekend la târgul de nunți de la Romexpo.

adelina-pestritu-rochie-mireasa2.jpg

adelina pestritu a facut un pictorial in rochie de mireasa
Adelina Pestrițu, încântătoare într-o rochie de mireasă cu trenă amplă
foto: Ghidul miresei

 

“Mi s-a părut cel mai bun moment pentru a realiza un astfel de shooting. În curând voi fi mireasă și acest “fitting” m-a ajutat să-mi fac o idee despre cum mi-aș dori să arate rochia mea de mireasă. Mi-a plăcut să mă transform de la un cadru la altul, dintr-o mireasă sexy într-una boema, visătoare, romantică și chiar o prințesă…. Pentru ziua cea mare mi-ar plăcea la nebunie să am două rochii. Una să fie gândită special pentru ceremonia religioasă, cu un model cuminte și decent, iar cealaltă pentru petrecere, care să aibă accente și detalii sexy și îndrăznețe”, a mărturisit Adelina Pestrițu în cadrul interviului pentru revista Ghidul Miresei.

adelina-pestritu-rochie-mireasa3.jpg

adelina pestritu a facut un pictorial in rochie de mireasa
Adelina Pestrițu, într-o rochie de mireasă desprinsă parcă din poveștile cu prințese
foto: Ghidul miresei

 

Adelina Pestrițu nu vrea o nuntă tradițională

Întrebată dacă va avea parte de o nuntă tradițională, Adelina Pestrițu a mărturisit că va face tot posibilul să aibă parte de un eveniment original. “Totul va fi atipic. Nu-mi plac nunțile la indigo. Îmi place originalitatea și să găsesc frumusețea în lucruri la care oamenii nici nu s-au gândit. La nunta noastră nu se va fura mireasa, nu pentru că ginerele se va impune, ci pentru că în primul rând mireasa este cea care nu se va lăsa furată. Mi se pare deja ultra-folosită această metodă de amuzament și o excludem din start. Cât despre obiectele pe care se spune că este bine să le am asupra mea, unul de împrumut, unul albastru, unul nou, mă voi gândi mai în detaliu. Nu exclud varianta. Va fi o nuntă cu tradiții reinterpretate în viziunea noastră. Vrem să ne distrăm invitații, nu să-i plictisim cu obiceiuri pe care le pot vedea la orice altă nuntă”, a mai spus Adelina Pestrițu pentru Ghidul Miresei. 

coperta_catalog_12.jpg

revista ghidul miresei
Adelina Pestrițu apare pe coperta celui mai nou număr al revistei Ghidul miresei

 

Citește și:

Prima poză cu fetiţa Adelinei Pestriţu. Micuţa seamănă leit cu tatăl ei

Câți bani a făcut Adelina Pestrițu de pe urma botezului fiicei sale

Loading...

Citește și