Artiștii se vaccinează pe bandă. După Cornel Constantiniu, alte două soliste au făcut vaccinul anti-covid: "Aleg viața"

lia_lungu_la_vaccin.jpg

Solista Lia Lungu s-a vaccinat în SUA
foto: Facebook

Artiștii noștri se vaccinează pe bandă rulantă. Cornel Constantiniu și soția lui, Domnița, dar și solistele Lia Lungu și Mariana Birică s-au imunizat cu serul anti-Covid-19.

Cornel Constantiniu, în vârstă de 75 ani, bolnav de Parkinson, și soția acestuia, Domnița, s-au vaccinat anti-covid încă de la finalul lunii ianuarie, iar pe data de 16 februarie s-au prezentat pentru rapel.

cornel_constantiniu.jpg

Cornel Constantiniu suferă de Parkinson de aprope 3 decenii
foto: Click!

”Nu am avut nicio reticență, încă de la bun început eu și Cornel am vrut să ne vaccinăm, să nu mai stăm cu frică. Suntem doi oameni bătrâni, cu boli, și uite că nu am avut nicio reacție la vaccinul pe care l-am făcut împotriva coronavirusului. Am observat că foarte mulți oameni au început să se connvingă și să se vaccineze. Nu are ce să ți se întâmple rău. Nu cred că acum, pe glob, toți cercetătorii sunt nebuni… Avem prieteni care au făcut vaccinul și nu au avut reacții adverse. Bine, mai curge nasul, ba apare o oboseală, dar nu e nimic serios. La spital te ține jumătate de oră după ce îl faci, să vadă ce se întâmplă, dacă ai reacție alergică. Pe mine Dumnezeu m-a mânat mai demult să fac acest vaccin, a fost alegerea mea!”, ne-a mai spus Domnița Constantiniu.

Lia Lungu: "Eu cred în rațiunea binelui"

Interpreta de muzică populară Lia Lungu a fost prinsă de pandemie în SUA, unde a stat 20 de ani. Cum s-a putut, aceasta s-a programat pentru a face vaccinul și, pentru a da un îndemn și altora, solista a postat imagini pe Facebook. ”Dincolo de frică, de idei pro ori contra, de conspirații, eu cred în rațiunea binelui, în Îndumnezeirea din oameni! Aleg Viața! Să fim Binecuvântați”, a scris Lia Lungu, după ce s-a vaccinat în America, la New York, pe data de 17 februarie 2021.

mariana_birica_vaccin.jpg

Solista Mariana Birică s-a vaccinat anti-covid
foto: Facebook

O altă solistă de folclor, Mariana Birică, s-a vaccinat tot pe 17 februarie, dar la București. ”Conspirații sau nu, eu am ales să mă vaccinez pentru a-mi proteja familia și sănătatea!”, a scris și aceasta pe rețelele sociale.

Citește și:

Mihai Trăistariu crede că doar vaccinul îi poate scoate pe artiști din foame: "Un coleg a ajuns vânzător, o colegă face videochat"

Dan Capatos: “Am fost acuzat că m-am băgat în față la vaccin!”. Cum a comis-o Laurette

Vedetele și experiențele lor cu vaccinul anti-Covid. Mihai Morar - fericit, Oana Roman - indignată, Mihai Trăistariu - nerăbdător

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1