Vedetele și experiențele lor cu vaccinul anti-Covid. Mihai Morar - fericit, Oana Roman - indignată, Mihai Trăistariu - nerăbdător

mihai_morar_vaccin.jpg

Mihai Morar s-a imunizat anti-covid
foto: Facebook

Mihai Morar, Oana Roman și Mihai Trăistariu au povestit, pe rețelele sociale, propriile experiențe legate de vaccinarea anti-covid. Mihai Morar lucrează în mass media, așa că s-a încadrat în etapa a doua de imunizare, în schimb, Oana Roman este nemulțumită că nu a găsit locuri pentru mama ei decât la mare distanță de casă.

Etapa a doua de vaccinare anti-Covid este în plină desfășurare. Și persoanele publice care intră în categoria celor care deservesc activităţi esenţiale, cum ar fi mass media, au pus mâna pe telefoane și au început să se programeze pentru administrarea serului salvator sau pentru a-și programa părinții.

Fără să intre însă în această categorie, Mihai Trăistariu a accesat totuși platforma oficială vaccinare-covid.gov.ro, după care și-a scris părerea pe pagina oficială de Instagram.

Mihai Trăistariu: "Vaccinul, pașaport pentru libertate"

Solistul e nerăbdător să înceapă etapa a 3-a de vaccinare, unde se încadrează și el, pentru că vrea să se imunizeze și să își reia cât mai repede activitățile artistice. "Vă reamintesc că vaccinul reprezintă pentru mine un pașaport pentru libertate și nu pentru sănătate", declară solistul. Între timp, el și-a făcut și un test de anticorpi care a ieșit (surpriză!) pozitiv. „Am făcut cu managera mea testul de anitcorpi și mi-a ieșit pozitiv. Am anticorpi, nu mulți. Asta înseamnă că eu am avut Covid. Dar eu nu am avut nici un simptom. Habar nu am avut că am avut Covid. Acum o să mă vaccinez când îmi vine rândul, că-mi mai ajung anticorpii ăștia”, a spus artistul, în exclusivitate pentru Click!.

Oana Roman: ”Eu nu am pile și nu caut pârghii”

Legat de vaccinare, Oana Roman și-a spus of-ul pe rețelele sociale, după ce a încercat să-și programeze mama, Mioara Roman încadrându-se în etapa a 2-a de vaccinare: are 80 de ani și mai multe afecțiuni. „Nu am reușit să o programez pe mama la vaccin, pentru că nu am găsit loc la rapel. Nu la o distanță rezonabilă de casă, pentru o femeie de 80 de ani cu multiple afecțiuni cronice. M-am lăsat păgubașă. Eu nu am pile și nu caut pârghii ca să primesc o programare pentru mama, care chiar are nevoie de acest vaccin. Mulțumesc, România. De abia aștept să trăiesc într-o țară civilizată. Aici vom fi civilizați peste multe generații”, a publicat Oana Roman indignată, pe InstaStory.

Mihai Morar s-a vaccinat și s-a și fotografiat în momentul imunizării

Mihai Morar este una dintre persoanele publice din România care a reușit să se vaccineze anti-COVID. Vedeta a postat o fotografie în timp ce i se administra serul, iar zâmbetul de satisfacție i se putea citi pe chip, chiar dacă purta masca de protecție. Mihai Morar a vorbit despre dorința lui de a se vaccina în ultima perioadă. Jurnalistul a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a explicat de ce face această alegere, cu mențiunea că respectă deciziile celorlalți. „Da, alegerea mea este să mă vaccinez. Și îți respect alegerea ta, chiar dacă alegerea ta e aceea de a nu te vaccina. Da, mă vaccinez. Pentru că umanitatea nu poate evolua decât atunci când oamenii au încredere în oameni. Am încredere că dascălii copiilor mei au grijă de ei. Am încredere că pilotul avionului vrea să îmi facă bine. Am încredere că acei zidari care au construit blocul mi-au vrut binele. Am încredere că oamenii care au creat vaccinul îmi vor binele. Am încredere oarbă? Nu. M-am informat înainte să îi aleg pe fiecare. Îmi oferă încrederea mea siguranță absolută? Nu. Dar neîncrederea mi-ar face mult mai mult rău decât îmi poate face încrederea «informată»”, este o parte din mesajul scris de Mihai Morar pe Facebook.

Citește și:

Lista completă a persoanelor care se pot vaccina în etapa a doua. Cine va avea prioritate

8 simptome Covid-19 despre care nu am auzit până acum. De la căderea părului până la sindromul ochilor roz

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1