Ce mari și frumoși s-au făcut nepoții lui Ion Țiriac!

ileana_lazariuc-ion-tiriac-copii.jpg

Ileana Lazariuc Ion Tiriac copii
În 2010, cuplul a fost surprins în parcul Herăstrău
foto: Click!

De când a intrat în familia lui Ion Ţiriac (78 de ani), singurul român prezent în Top Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari, Ileana Lazariuc şi-a scos din agendă apariţiile mondene. Ea se dedică afacerii cu haine, pe care o are de trei ani, dar, mai presus de toate, familiei și celor doi băieți minunați.

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac erau, pe vremuri, unul dintre cele mai mondene cupluri ale high-life-ul dâmbovițean. Nu exista petrecere de fițe la care cei doi să nu fie prezenți. Iată că de când în viața lor au apărut copiii, cei doi au devenit scumpi la vedere, făcând naveta între reședințele lor din Paris și București. În 2015, Ileana și-a deschis un magazin cu haine de lux, în Dorobanți, așa că a devenit și mai ocupată. Își ține totuși fanii și prietenii la curent cu viața ei, pe Instagram, acolo unde are peste 35.000 de urmăritori.

copii-ileana-lazariuc-nepoti-ion-tiriac_2.jpg

Ileana Lazariuc Ion Tiriac copii
Ileana a pus pe Instagram fotografii noi cu băieții ei
foto: arhivă personală

Evident, cele mai apreciate fotografii sunt acelea cu frumoșii ei băieți, care se pare că își vor moșteni tatăl la înălțime. Primul copil al cuplului, Alexandru (10 ani și 3 luni), s-a născut la Paris, la 7 martie 2008, iar pe 19 iunie 2009, Ileana Lazariuc a dat naştere celui de-al doilea copil, Nicholas Noah (9 ani). Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit în 2009, cei doi oficializându-şi relația după şapte ani de prietenie. 

copii-ileana-lazariuc-nepoti-ion-tiriac_1.jpg

Ileana Lazariuc Ion Tiriac copii
Alexandru și Nicholas sunt nedespărțiți
foto: arhivă personală

O nevastă, două iubite și trei copii

În tinerețe nu avea bani, însă femeile roiau în jurul lui. Totuși, singurele care au reușit să-l facă tată pe Ion Țiariac sunt distinsele Mikette von Issenberg, fost fotomodel, și Sophie Ayad, o jurnalistă de origine egipteană. De Mikette s-a îndrăgostit în 1976, iar doi ani mai târziu îl făcea tătic prima oară, aceasta născându-l pe Ion Alexandru. Cu Sophie, magnatul a avut o relație îndelungată, din iubirea lor rezultând doi copii: Ioana (19 ani) și Karim (22 de ani), moștenitorii lui Țiriac, locuind la Monte Carlo cu mama lor. Singura femeie cu care s-a căsătorit este Erika Braedt, o fostă handbalistă a echipei Știința București, cu care Țiriac s-a și căsătorit în 1963, la 24 de ani.

web_gettyimages-543847867.jpg

Ion Tiriac iubiri, femeile lui Ion Tiriac, Erika Braedt, Sophye Ayad, Mikette von Issenberg
Ion Țiriac și Sophie Ayad, în 1995. Egipteanca avea o frumusețe exotică
foto: Guliver/GettyImages

 

 

Loading...

Citește și