Angelina Jolie de România, în juriu la "Bravo, ai stil!"

cristina-ich.jpg

cristina ich
Cristina Ich seamănă mult cu Angelina Jolie în tinereţe
foto: arhivă personală

Sezonul cinci al show-ului “Bravo, ai stil!” a revenit pe micile ecrane, la Kanal D, iar cele 10 concurente se luptă pentru titlul de “Cea mai stilată femeie din Romania”. Săptămâna viitoare, celor trei juraţi titulari li se alătură una dintre cele mai frumoase femei din online-ul autohton.

Așa cum au fost obișnuiți cei din față micilor ecrane, în fiecare săptămâna, un invitat special se va alătură celor trei jurați cu greutate, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, gata să valideze și să comenteze ținutele concurentelor. După Pepe, a venit rândul Christinei Ich să se alăture juraților “Bravo, ai stil!”.

christina_ich_la_bravo_ai_stil.jpg

cristina ich
Frumoasa Cristina Ich, la "Bravo, ai stil!"

Săptămâna viitoare, în cadrul celor trei ediții, dar și în Gală, difuzate începând cu ora 22:30, la Kanal D, telespectatorii o vor putea urmări la masa juriului pe Cristina Ich, una dintre cele mai sexy fotomodele și vlogger de succes. Bruneta este poreclită Angelina Jolie de România, datorită asemănării cu celebra actriţă de la Hollywood, O prezența foarte activă în mediul online, Christina Ich se declara o fană înrăită a acestui show. Ea s-a mai aflat la masa juriului, într-una din Galele sezonului trei.

angelina-jolie-sexy.jpg

angelina jolie trecut iubiri sange
Angelina Jolie e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume

 

EXCLUSIV Iulia Albu a plecat de la Kanal d. Unde desfiinţează vedetele acum

FOTO Nu se mai ascunde! Iulia Albu, într-o ipostază tandră cu iubitul

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1