Andreea Marin se întoarce la TVR. Reacția lui Mircea Radu: ”Ce câștigă TVR?”

andreea-marin-mircea-radu.jpg

andreea marin si mircea radu
Mircea Radu a anunțat revenirea Andreei Marin la TVR
foto: arhiva personală/Facebook

Andreea Marin se întoarce la TVR, din luna octombrie, cu o emisiune despre ”oameni carecred cu adevărat în ideile lor” și promite să nu coboare ștacheta de dragul audiențelor, inventând ”vreo Vulpița, vreun Urs Panda, vreo Cioara Vopsită”. Vestea a fost dată de Mircea Radu, șeful comunicării din televiziunea națională, care a explicat ”ce câștigă TVR” după întoarcerea acasă a Zânei surprizelor.

Andreea Marin se întoarce la TVR, postul de televiziune unde și-a început cariera și unde a cunoscut cele mai mari succese. Telespectorii postului național d eteleviziune o vor putea urmări pe fosta Zână a surprizelor din octombrie, cu ”Nu există nu se poate!”, un show despre oameni care ies din tipare și care-și urmăresc visurile, oricât de nebunești ar părea.

”Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamna munca la TV. (…) Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR. Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent. Nu există nu se poate! E vorba tatălui meu care a devenit motto-ul vieții mele apoi și care devine acum titlul emisiunii mele”, a declarat Andreea într-un interviu pentru revista Unica.

Andreea promite să nu cobioare nivelul emisiunii, indiferent de cifrele de audiență. ”Cum ar fi să fac orice pentru audiență, după 3 decenii de decență, de cale dreaptă și lucruri bine făcute, cum ar fi să inventez vreo Vulpița, vreun Urs Panda, vreo Cioara Vopsită, doar pentru a forța niște amărâte de puncte de audiență? Nu, să ne înțelegem: televiziunea națională are o altă misiune. Chiar cu riscul de a nu fi populară, refuzând prostituția practicată adesea la TV – știu, e un cuvânt dur, dar exprimă foarte tranșant o realitate”, a explicat vedeta.

Andreea Marin s-a retras de la emisiunea "Surprize, surprize", care a făcut-o celebră, în 2008. Plecarea de la TVR a fost pusă pe seama mariajului cu Ștefan Bănică Jr., dar de fapt vedeta a mărturisit că a renunţat la televiziune pentru că era însărcinată cu Violeta.

Citește și:

Cu cât era plătită Andreea Marin la "Surprize, surprize!"

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin nu mai face emisiune la TVR: «A refuzat 12.000 de euro!»

Mircea Radu: ”Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie”

Mutarea spectaculoasă a fost anunțată și de Mircea Radu, șeful comunicării din televiziunea națională. ”O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win.

Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți.

Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare.

Al treilea win este al telespectatorilor. V-ați săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu știu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrități agresive, de vorbăraie într-una și fără rost? V-ați săturat, da?…  Ok, atunci uitați-vă la emisia Andreei Marin. În curând, la TVR”, a scris Mircea Radu pe pagina sa de Facebook.

Emisiunea va putea fi urmărită pe TVR 2, de luni până joi, de la ora 18.00.

Loading...

Citește și

  • andreea marin

    În prima jumătate a anilor 1990, Andreea Marin (41 de ani) era „stăpână” peste „Țara lui Piticot”, o emisiune pentru copii difuzată de TVR Iași. Epoca post-comunistă a fost una înfloritoare pentru televiziune, care a început să se dezvolte pe mai multe domenii. Până să treacă la lucruri mai serioase, Andreea era „zână” printre prichindei.

  • La scurt timp după ce Andreea Marin a hotărât să rezilieze contractul cu TVR, Lucia Hossu-Longin, membră în Consiliul de Administraţie al TVR când s-a aprobat contractul pentru show-ul Andreei Marin «Preţuieşte Viaţa!», a dezvăluit ce fel de contract a negociat fosta «zână».

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1