Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin nu mai face emisiune la TVR: «A refuzat 12.000 de euro!»

CLIIMA20140216_0082_1.jpg

Andreea Marin a anunțat vineri că și-a reziliat contractul cu TVR (FOTO: VALI ANITA)

Andreea Marin şi-a încheiat socotelile cu televiziunea publică, după ce «Zâna» urma să reia emisiunea «Preţuieşte viaţa» în această primăvară. Dacă fosta soţie a lui Ştefan Bănică jr. a declarat că a luat această deciyie pentru că TVR nu-şi respectă angajaţii, preşedintele interimar al postului naţional a explicat care a fost de fapt adevăratul motiv pentru care ea nu se mai află printre vedetele TVR.

Preşedintele interimar al TVR, Stelian Tănase, a declarat, pentru www.ziarulring.ro că emisiunea "Preţuieşte Viaţa!" a fost eliminată din grila de primăvară după ce Andreea Marin a refuzat să realizeze producţia cu un buget redus de 12.000 de euro/ediţie. În replică, vedeta susţine că totul este o minciună.

Întrebat despre onorariile celor şapte colaboratori pe care i-a adus la TVR, Stelian Tănase a explicat că banii provin din bugetele unor emisiuni de divertisment, printre care şi "Preţuieşte Viaţa!". "Andreea Marin avea buget de 30.000 de euro (per ediţie - n.r.), apoi a fost redus la 20.000 de euro, iar acum, când i s-au oferit 12.000 de euro, nu a mai vrut ea (să realizeze emisiunea - n.r.)", a spus preşedintele interimar al televiziunii publice.

Contactată de "Ring" în legătură cu afirmaţiile lui Stelian Tănase, Andreea Marin a declarat: "Mă deranjează că se vehiculează, prin anumite persoane sau «surse», tot felul de neadevăruri privind bugetul «uriaş» de care ar fi beneficiat «Preţuieşte Viaţa!» sau eu personal.

Am avut exact bugetul necesar realizării unei asemenea producţii, negociat şi convenit, ca în orice contract. Astfel de insinuări, ca şi cele cu privire la pretinse reduceri de bugete, sunt tendenţioase şi mă miră ca domnul Stelian Tănase să fi făcut astfel de afirmaţii care nu au nicio bază reală.

Ele nu sunt menite să facă altceva decât să afecteze reputaţia şi imaginea echipei mele şi a mea ca profesionist, clădite cu atâta muncă, studiu şi seriozitate în ultimii 20 de ani. Nu pot spune mai mult acum, dar am să o fac pe cale legală, a spus Andreea Marin pentru aceeaşi sursă.

Citeşte şi:

Andreea Marin a hotărât să rezilieze contractul cu TVR

Andreea Marin, «lucrată» de şefi?