Andreea Marin: «Mi-au scos 800 de grame de tumoră, doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu»

andreea-marin.jpg

andreea marin
Andreea Marin
foto: Click!

Andreea Marin a trecut prin clipe dificile în urmă cu aproape un an, când s-a trezit în fața unei situații greu de gestionat pentru oricine: suspiciunea unui cancer. Vedeta și-a deschis inima și ne-a povestit, pentru prima data, despre drama care i-ar fi putut schimba radical viața.

Noiembrie 2018 nu a fost o lună banală pentru Andreea Marin (44 de ani). În timp ce noi o vedeam zâmbind pe rețelele sociale, încercând să ascundă marea cumpănă pe care viața i-a scos-o în cale, vedeta se pregătea să treacă printr-o intervenție chirurgicală decisivă. Andreea Marin a fost suspectă de cancer, după ce s-a trezit, din senin, cu o excrescență în zona cervicală. „Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul - «Zetta - Ajută-ne să ajutăm!», ne-a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin a fost suspectă de cancer

Medicii i-au extirpat Andreei Marin tumora, însă greul nu trecuse. Oricine a așteptat vreodată rezultatul unei biopsii știe și înțelege la ce se referă Andreea. Pentru ea, cele două săptămâni de așteptare au fost cumplite. "Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin", a povestit Andreea Marin pentru www.click.ro, extrem de afectată şi acum de cele întâmplate. Din fericire, rezultatul biopsiei, în cazul Andreei, a venit ca o ușurare. Tumora era benignă.

De atunci, vedeta s-a alăturat trup și suflet Asociației Zetta și campaniei "Ajută-ne să ajutăm", în cadrul căreia s-au realizat 100 de operaţii gratuite, în decurs de un an, unor pacienţi cu cazuri speciale, extreme.

Citește și:

Exclusiv! Andreea Marin a fost suspectă de cancer? Ce declară vedeta despre analize

Iată-l în bucătărie pe iubitul Andreei Marin: «Nu găsești oriunde bărbat așa priceput ca al meu»

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea marin sexy

    Andreea Marin e de nerecunoscut și devine din ce în ce mai sexy! La 44 de ani, fosta “Zână a Surprizelor” întinerește pe zi ce trece, semn că-i priește din plin dragostea cu iubitul consul, Adrian Brancoveanu, cu 11 ani mai tânăr. Marți, 14 mai, am întâlnit-o la o petrecere mondenă, unde a uimit cu o schimbare de look.

  • Andreea Marin se apropie de 45 de ani și iată că odată cu înaintarea în vârstă, vedeta de la noi din țară are din ce în ce mai multă grijă de sănătatea ei. Astfel că, în cadrul unei postări pe rețelele de socializare, Andreea Marin a dezvăluit faptul că de curând, ea s-a prezentat la medic pentru un control de rutină.