Fiul Andreei Mantea merge la grădiniță în Turcia cât timp mama lui filmează noua emisiune

mantea_0.jpg

Fiul Andreei Mantea va face grădinița în Turcia

Fiul Andreei Mantea va face grădinița în Turcia,unde mama lui filmează noua emisiune pe care o moderează la Kanal D. David a început deja să vorbează puțin în turcă, iar mama lui este foarte mândră de el. Cei doi sunt de nedespărțit, iar faptul că „Puterea dragostei” se filmează în Istanbul, nu a afectat-o deloc deoarece ea a reușit să cadă la un acord cu șefii trustului și să-și ia fiul și bona cu ea acolo.

Deși capitolul «Te vreau lângă mine» s-a încheiat pentru Andreea Mantea, ea își continuă rolul de moderator pentru noua emisiune «Puterea dragostei» care va fi difuzată în premieră luni, la 10 dimineața.

David a învățat turcă și face grădinița la Istanbul

Andreea Mantea a mărturisit că fiul ei se acomodează deja cu mediul străin din Istanbul, ba chiar a învățat câteva cuvinte și expresii în turcă pentru a-i fi de ajutor în comunicare. Ba mai mult de atât, el va face grădinița acolo, cât timp Andreea Mantea filmează edițiile emisiunii.

“Ne acomodăm uşor, uşor. David se simte foarte bine aici, şi asta nu face decât să mă bucure şi mai tare. În curând, va merge şi la grădiniţă aici, dar mă pasc nişte emoţii uriaşe, pentru că nu stăpâneşte foarte bine limba turcă, deşi a început să înveţe câte ceva. Nu îl văd speriat în momentul în care aude că se vorbeşte în jurul lui o altă limbă. Încearcă să se adapteze şi să le explice celor din jur ceea ce vrea, aşa cum poate el”, a spus Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Ce spune Andreea Mantea despre plecarea în Turcia

Andreea Mantea este foarte bucuroasă că va avea ocazia să stea mai mult în Turcia, ba chiar să lucreze acolo deoarece ea este o mare admiratoare a culturii și a bogăției culinare turcești.

„Sunt îndragostită de Turcia, de frumusețea locurilor, de preparatele delicioase, de bogația culturii acestei țări. Iar forfota colorată a Istanbulului mă fascinează!”, a declarat Andreea Mantea.

«Puterea dragostei» se filmează în Turcia, la Istanbul

Emisiunea pe care o va modera Andreea Mantea la Kanal D nu este foarte diferită față de cea pe care o prezintă deja la același post de televiziune. Cei 14 concurenti, 7 femei si 7 barbati, vor locui impreuna timp de 8 ore pe zi in mijlocul unor decoruri deosebite, in unul dintre cele mai frumoase si incarcate de istorie orase ale lumii.

Loading...

Citește și

  • Andreea Mantea a prezentat 3 luni te vreau langa mine

    Emisiunea matrimonială "Te vreau lângă mine", preluată în această vară de Andreea Mantea de la Bianca Drăguşanu, va fi scoasă din grila Kanal d. Bruneta este cea care a anunţat că show-ul va mai fi difuzat la postul patronat de turci doar în această săptămână urmând ca în curâns dă intre pe sticlă o nouă emisiune, la cârma căreia se va afla tot Andreea Mantea.

  • Andreea Mantea a prezentat 3 luni te vreau langa mine

    Andreea Mantea e pe val la Kanal D! Chiar dacă emisiunea "Wowbiz" a fost scoasă din grila postului tv, Andreea nu a rămas pe bară, ci a pus mâna pe "Te vreau lângă mine", show-ul pe care l-a preluat de la Bianca Drăgușanu, cea care a înlocuit-o la rândul ei pe Gabriela Cristea. Iată că acum, Andreea Mantea va prezenta un nou show matrimonial, "Puterea dragostei", care va putea fi urmărit tot la Kanal D.