Andreea Esca şi-a dus fiica la Londra! Alexia începe facultatea

alexia_eram_bac.jpg

alexia eram bacalaureat
Alexia Eram a luat 9.97 la bacalaureat
Foto: Instagram

Emoţii uriaşe pentru Andreea Esca! Fiica prezentatoarei Pro Tv va studia la Londra şi a ajuns deja în oraşul, care îi va fi de acum înainte casă. Pentru a se asigura că totul este în regulă şi că fata ei s-a instalat cu toate bagajele, vedeta tv a mers cu fiica ei în Anglia.

Alexia Eram s-a mutat deja la Londra şi abia aşteaptă să-şi cunoască colegii. Fiica vedetei Pro Tv, care recent a împlinit 18 ani, va studia marketing şi publicitate. Celebra ei mamă a însoţit-o pe Alexia la Londra. Adolescenta s-a cazat la nişte rude ale ştiristei şi va locui într-o casă de doar 15 metri pătraţi, spaţiu pe care a început deja să-l amenajeze şi să-l personalizeze după bunul ei plac.

alexia.jpg

alexia eram londra
Alexia Eram a ajuns deja la Londra
Foto: arhivă personală

Alexia şi-a luat de acasă din România nu doar haine şi genţi, ci şi jucăriile preferate de pluş, acre să-i amintească de familie şi de iubit. Chiar ea povestea că îi va fi greu să se mute, dar că va reveni în ţară periodic pentru a-şi vedea părinţii, fratele şi pe Mario Fresh, băiatul cu care are o relaţie de doi ani.   

alexia_genti.jpg

alexia londra
Fiica prezentatoarei tv şi-a luat toată casa după ea
foto: captură video Instagram

„O să ne vedem la două săptămâni, fie că vin eu în România sau vine el la mine. Eu am început, eu i-am scris. Îmi plăcea foarte mult de el...La Londra o să fac marketing, publicitate. Suntem foarte siguri pe iubirea noastră, facem doi ani împreună. Avem încredere unul în altul, este cel mai important lucru, mai ales dacă suntem în orașe sau țări diferite. Mario a fost cel care a zis primul «Te iubesc» și i-am răspuns cu același lucru, a fost foarte frumos”, a mărturisit Alexia, fiica Andreei Esca.

Alexia a împlinit recent 18 ani, majorat pe care mama ei a vrut să-l facă memorabil. Adolescenta a sărbătorit într-un club de fiţe din Bucureşti şi i-a cântat Florin Salam.  

Loading...

Citește și

  • Alexia Eram, fiica Andreei Esca va urma cursurile unei facultăți din Londra, dar acest lucru nu-i sperie pe cei doi iubiți. Deși au fost preveniți că nu le va merge relația la distanță, ei nu sunt speriați de acest lucru, ba, mai mult, au recunoscut că sunt îndrăgostiți până peste cap.

  • Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a intrat și ea în rândul vloggerilor! Cum face parte dintr-un grup de prieteni format în mod majoritar din youtuberi și puști faimoși în mediul online, Alexia nu a dorit să se lase mai prejos. Echipată cu o cameră de filmat și cu multe emoții, așa ca de început, Alexia și-a făcut marea intrare pe platforma YouTube alături de iubitul ei, Mario Fresh și de prieteni, cu care s-a distrat la festivalul Neversea.

  • Fiica Andreei Esca, Alexia Eram are un singur regret cu privire la faptul că se mută în Anglia la facultate. Alexia a mărturisit că și-a făcut un vlog pe Youtube și va publica filmulețe o dată la două zile.

  • Relația dintre „fiul adoptiv” al lui Alex Velea, Mario Fresh, și fiica Andreei Esca, Alexia Eram, va fi pusă greu la încercare în doar câteva săptămâni. Alexia va pleca în Londra pentru a-și continua studiile acolo, iar Mario, care are o carieră muzicală în România, va rămâne în țara noastră pentru a-și urma visul de a cânta. Totuși, cei doi susțin că sentimentele pe care le au unul față de celălalt nu vor fi afectate de „distanță”, iar Mario „a amenințat-o” chiar pe Alexia că abia așteaptă să plece, ca să-i demonstreze că totul va fi bine între ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1