Majorat ca o nuntă pentru fiica Andreei Esca! Florin Salam le-a cântat petrecăreţilor

alexia_esca.jpg

alexia eram majorat
Alexia, alături de mama ei celebră la petrecerea de majorat
Foto: arhivă personală

Alexia Eram a împlinit 18 ani, momentul fiind marcat printr-o petrecere grandioasă într-un club de fiţe din Bucureşti. De la majorat nu au lipsit părinţii şi fratele adolescentei, care au încins ringul de dans. Alături de ei, i-au făcut majoratul memorabil Alexiei, iubitul Mario Fresh, şi colegii şatenei. Fata ştiristei de la Pro Tv a fost în centrul atenţiei toată seara, fiind "ajutată" de decolteul adânc cu care a atras toate privirile.

O dată face fata Andreei Esca 18 ani, aşa că prezentatoarea Pro Tv nu s-a uitat la bani pentru petrecerea de majorat a Alexiei de vineri seară. A fost ales un local cu pretenţii din Bucureşti, unde invitaţii au fost întâmpinaţi cu şampanie fină şi un candy-bar pe la care au trecut toţi prietenii tinerei. Sărbătorita a avut parte de mai multe momente emoţionante pe parcursul serii.

alexia_mario.jpg

alexia eram mario fresh
Alexia şi Mario sunt într-o relaţie de câţiva ani
Foto: arhivă personală

Iubitul i-a dedicat o piesă şi a făcut-o să lacrimeze cu versurile lui, iar momentul tortului a fost şi el unul special, surprins de camerele multor telefoane din încăpere. Alexia a fost sărbătorită cu un tort roz cu trei etaje, iar cel care i-a cântat "la mulţi ani" alături de invitaţi a fost manelistul Florin Salam. De altfel, artistul şi-a făcut intrarea cu un buchet imens de trandafiri roşii şi i-a invitat la dans pe cei prezenţi. 

florin.jpg

florin salam aniversare alexia eram
Florin Salam i-a adus Alexiei un frumos buchet de flori
Foto: arhivă personală

De la cheful de majorat nu au lipsit Antonia, Lino Golden şi Nicole Cherry. Alexia a atras toate privirile cu ţinuta ei. Ea a purtat o salopetă cu un decolteu ameţitor, ţinută pe care fata ştiristei probabil că s-a insiprat de la Kylie Jenner, sora cea mică a celebrei Kim Kardashian. Salopeta cu franjuri are şi ea un preţ la fel de amţitor ca şi decolteul posesoarei. Pentru vestimentaţia de la majorat, Alexia fiind pregătită cu aproape 400 de euro.   

tort.jpg

tort alexia eram majorat
Tortul Alexiei de la majorat a avut trei etaje şi a intrat pe muzica lui Florin Salam
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • FOTO

    Ultimele zile au fost pline de cadouri și voie bună pentru familia Andreei Esca. Dacă în 29 august, prezentatoarea Știrilor PRO TV a împlinit 46 de ani, două zile mai târziu, fiica sa, Alexia Eram, a sărbătorit majoratul.

  • alexia eram, andreea esca

    Un video delicios și amuzant face furori pe canalul de YouTube al Alexiei Eram, fiica celebrei Andreea Esca. Tânăra de aproape 18 ani a debutat cu dreptul cu vlog-ul ei, așa că și-a invitat mama la un exercițiu de sinceritate, în cadrul unei rubrici cu întrebări-fulger. Așa am aflat că Andreea Esca a făcut baie dezbrăcată, în mare sau în piscină, dar și că fiica ei a auzit-o în timp ce făcea amor cu Alexandre Eram.

  • Fiica Andreei Esca, Alexia Eram are un singur regret cu privire la faptul că se mută în Anglia la facultate. Alexia a mărturisit că și-a făcut un vlog pe Youtube și va publica filmulețe o dată la două zile.

  • Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a intrat și ea în rândul vloggerilor! Cum face parte dintr-un grup de prieteni format în mod majoritar din youtuberi și puști faimoși în mediul online, Alexia nu a dorit să se lase mai prejos. Echipată cu o cameră de filmat și cu multe emoții, așa ca de început, Alexia și-a făcut marea intrare pe platforma YouTube alături de iubitul ei, Mario Fresh și de prieteni, cu care s-a distrat la festivalul Neversea.