Andreea Bălan și George Burcea, fericiți alături de fetițele lor. Iată cum și-a surprins solista familia

george_burcea_andreea_balan.jpg

andreea balan george burcea
Andreea și George sunt fericiți acum
Foto: arhivă personală

După ce în 4 martie a trecut prin cumpăna vieții sale, Andreea Bălan (34 de ani) poate respira acum ușurată. Este sănătoasă și se bucură de familia sa: soțul George Burcea și cele două fetițe ale lor, Ella Maya și Carla Maria. Solista i-a surprins pe cei dragi într-o ipostază care "a uns-o pe suflet".

Ella Maya este deja îndrăgostită de surioara ei mai mică. Micuței de doi ani și jumătatei îi place să stea cât mai mult timp în preajma Carlei, însă și părinții sunt total absorbiți de magia creată de cele două fetițe.

Cea mai recentă fotografie publicată de Andreea Bălan a strâns zeci de mii de aprecieri și nenumărate comentarii. "Familia te împlinește și îți oferă iubire în cele mai grele momente din viață", a scris simplu și cuprinzător Andreea Bălan în dreptul imaginii care a înmuiat inimile fanilor și pe care și soțul ei a distribuit-o. 

andreea_balan_sot_fetite.jpg

george burcea fetite
Soțul Andreei Bălan și fetițele lor
Foto: arhivă personală

Andreea Bălan și-a îndeplinit visul de a avea doi copii

fetite_andreea_balan.jpg

fetite andreea balan
Clara Maria şi Ella Maya, fetiţele Andreei Bălan
Foto: arhivă personală

 

"Dintodeauna mi-am dorit doi copii, iar faptul că sunt fete, mă face sa fiu foarte fericită. Amândouă sunt sănătoase, frumoase şi mă împlinesc! A meritat tot greul prin care am trecut ca mezina noastră Clara Maria să vină pe lume şi să fie sănaătoasă!", a notat Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram în dreptul unei imagini emoţionante cu cele două fetiţe ale ei.   

Andreea a suferit un stop cardio-respirator la nașterea mezinei sale

andreea-balan-cu-fetita.jpg

andreea balan clara maria
Andreea Bălan a trecut print-o mare cumpănă la cea de-a doua naştere
Foto: arhivă personală

 

Andreea Bălan a avut parte de o zi cum nu s-ar fi așteptat vreodată. Vedeta a născut o fetiță la o clinică privată din Capitală în 4 martie, însă în timpul operației de cezariană a suferit un stop cardio-respirator. George Burcea, soțul acesteia, a fost cel care a ținut să clarifice orice informații ar fi putut apărea cu privire la acest subiect. 

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Vă mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei”, a fost mesajul actorului George Burcea, publicat pe rețelele sociale la momentul respectiv.

Loading...

Citește și

  • Andreea Bălan este o mămică dedicată care adoră să petreacă timp în compania celor două fetițe ale ei și ale lui George Burcea, însă, uneori, având în vedere cariera ei artistică, aceasta mai are nevoie și de ajutor. Când e plecată în turnee, mama artistei este piesa de rezistență în casă, ea fiind cea care are grijă de nepoțele, când soțul Andreei este și el ocupat.

  • andreea balan spital

    Andreea Bălan s-a externat vineri (8 martie) după patru zile în care a luptat pentru viaţa ei, dar se pare că nici acasă nu are linişte. A explicat în detaliu ce i s-a întâmplat după embolia amniotică ce i-a provocat stop cardio-respirator, dar cârcotaşii i-au sărit în cap că a făcut recalmă unor produse pe Facebook şi i-au reproşat că povestea ei ar fi cusută cu aţă albă. Comentariile acide pe care le-a primit au făcut-o să reacţioneze.

  • andreea balan

    Al doilea copil a venit cu mari emoţii pentru Andreea Bălan, care luni era să-şi piardă viaţa din cauza emboliei amniorice, o complicaţie care s-a produs la scurt timp după ce medicul a scos din pântece fetiţa. Artista a intrat în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare fiind imediat aplicate de medici. Din fericire, inima artistei a început din nou să bată, dar 20 de ore Andreea Bălan a fost inconştientă şi intubată. Vineri, înainte să plece din spital, solista a fost supusă unor investigaţii amănunţite pentru a elimina suspiciunile legate de anumite sechele ce s-ar fi putut produce în timpul stopului cardio-respirator.

  • Andreea Bălan a riscat cu propria-i viaţă aducerea pe lume a celei de-a doua fiice. Însă iată că celebra cântăreaţă nu e singura care a avut probleme la naştere. Oana Roman, Iuliana Tudor, Simona Pătruleasa şi Octavia Geamănu au trecut printr-un adevărat calvar ca să devină mămici.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1