Andreea Bălan, pregătită să se întoarcă pe scenă? Când sunt programate primele concerte

andreea-balan-fetita-1_0.jpg

andreea-balan-si-fetita
Andreea Bălan se va întoarce pe scenă mai devreme decât i-au sugerat medicii
Foto:Arhivă personală

Andreea Bălan a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu o lună şi a trecut prin momente foarte dificile,căci a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană. După ce perioada critică a trecut ea a ajuns din nou la spital pentru înlăturarea mai multo hematoame, iar medicii i-au recomandat să stea departe de scenă pentru cel puţin trei luni pentru a se putea recupera complet. Se pare că artista nu vrea să îşi dezamăgească fanii şi a decis să ignore sfatul doctorilor. Iată când va concerta Andreea Bălan şi unde o puteţi vedea!

Andreea Bălan este una dintre vedetele care fac spectacol la fiecare concert, având o coregrafie bine pusă la punct care îi însoţeşte cântecele. Din nefericire, problemele de sănătate cu care s-a confruntat în timpul operaţiei de cezariană şi la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe micuţa Clara nu îi vor permite să danseze aşa cum o făcea până acum. În ciuda faptului că nu va mai executa coregrafii dificile, Andreea a decis să se întoarcă pe scenă mai repede decât i-au recomandat doctorii întrucât trebuie să onoreze o parte din concertele pe care le avea programate cu mult înainte de stopul cardio-respirator suferit pe masa de operaţie. 

andreea-balan-si-george-burcea

andreea bălan şi george burcea
Andreea Bălan şi George Burcea au devenit părinţi pentru a doua oară luna trecută
Foto:Arhivă personală

Aşadar, fanii Andreei Bălan se pot aştepta ca aceasta să revină în lumina reflectoarelor pe 11 şi 12 iunie, la Arenele Romane, alături de mai mulţi artişti renumiţi în anii '90. Printre numele care vor concerta la Arenele Romane se numără 3 Sud Est, Pepe, Class, Sweet Kiss şi Akcent. 

Andreea Bălan a suferit complicaţii după operaţia de cezariană 

După ce a trecut pe lângă moarte ca prin urechile acului, Andreea Bălan s-a aflat în fața bisturiului din nou. Andreea Bălan a fost din nou operată după ce medicii au declarat că s-au format niște hematoame sub operația pe care a suferit-o atunci când a adus-o pe lume pe fetiţa sa, Clara. Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit depsre problemele pe care le-a întâmpinat Andreea şi a explicat că acestea pot apărea destul de des în cazul femeilor care sunt supuse operaţiei de cezariană. 

”De principiu, aceste situații se corectează. Sunt complicații care se pot întâmpla suficient de des în cezariană. Nu este o complicație neobișnuită. Constau într-o acumulare de sânge sub plaga operatorie și evident că acest sânge este sub tensiune și doare. Se poate evacua spontan sau se poate supra-infecta. Intervenția chirurgicală constă în evacuarea sângelui acumulat în peretele abdominal, asigurarea hemostazei și resuturare, eventual antibioterapie dacă este cazul. Evoluția depinde și de pacient și de ce se descoperă în plagă. Prognosticul rămâne rezervat în condițiile în care știum și de starea organismului și de patologia asociată”, a declarat, pentru Click!, medicul Tudor Ciuhodaru.

Citeşte şi:

Soțul Andreei Bălan, prima apariție mondenă după calvarul prin care a trecut solista

Soţul Andreei Bălan, dezvăluiri incredibile: „Totul a fost un scenariu“! Mesajul ciudat postat pe Facebook

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Andreea Bălan le-a oferit admiratorilor ei primele vești cu adevărat bune, de pe patul de spital. După ce în urma operației de cezariană au apărut complicații, vedeta a avut nevoie de alte intervenții chirurgicale, care au decurs bine din fericire, iar acum artista a anunțat că se simte bine și că toate hematoamele cu care s-a confruntat i-au fost extirpate.

  • George Burcea s-a despărțit cu greu de Andreea Bălan, soția sa, și de cele două fiice ale lor, Ella Maya și Clara Maria, pentru a participa la gala Premiilor Gopo 2019. Anul acesta continuă seria decernării premiilor pentru cele mai bune roluri din lumea cinematografiei românești, iar actorii sunt nerăbdători să afle cine sunt premianții.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1