Andreea Antonescu, ținta vorbelor tăioase ale colegilor de la "Ferma". George Piștereanu, deranjat de atitudinea artistei

andreea_antonescu_16.jpg

andreea antonescu
Andreea Antonescu luptă pentru premiul cel mare la "Ferma"
Sursă foto: PRO TV

Emisiunea "Ferma: orășeni versus săteni" pune la încercare abilitățile concurenților, dar și capacitatea acestora de a face față traiului în comun. Așa cum era de aștreptat, pe parcursul filmărilor, s-au legat prietenii, dar s-au creat și mici animozități. Andreea Antonescu, cea mai nouă prezență în emisiune nu a fost primită cu brațele deschise de către ceilalți participanți, iar unii dintre ei nu s-au ferit să exprime în mod direct ce consideră despre artistă.

Andreea Antonescu a acceptat provocarea emisiunii difuzate de PRO TV pentru a-și demonstra că poate face față cu brio oricărei provocări. Dornică să arăte că este o concurentă puternică, se pare că ea nu a reușit să se apropie de ceilalți participanți nu le-a creat o impresie prea bună. 

În una dintre edițiile recente, Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii, le-a oferit concurenților ocazia de a vorbi sincer despre părerea pe care o au unul despre celălalt, iar răspunsurile au fost dintre cele mai tranșante. George Piștereanu a fost întrebat cine i se pare cea mai prefăcută persoană din concurs, iar replica a fost una lipsită de menajamente la adresa Andreei Antonescu. ”Sincer? Andreea Antonescu. Fără supărare, baby”, i-a spus actorul cântăreței. 

Andreea Antonescu, acuzații dure la adresa lui George Burcea

andreea-antonescu-la-ferma.jpg

andreea antonescu
Andreea Antonescu, ultima concurentă intrată în competiție, la una dintre probe, alături de alți concurenți
Sursă foto: PRO TV

Odată ajunsă în platoul emisiunii, Andreea Antonescu nu a fost reticentă și a folosit vorbe dure la adresa celui care i-a fost alături prietenei sale și care acum o acuză pe aceasta de infidelitate, dar și de faptul că dorește să obțină custodia totală a celor două fiice. „Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a mărturisit cântăreața. 

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea antonescu

    Andreea Antonescu, colega de trupă a Andreei Bălan, este ultima dintre concurenții care a intrat în competiția "Ferma: orășeni versus săteni" pentru a demonstra că face față cu brio oricărei provocări. Colega și prietena Andreei Antonescu nu a fost primită cu brațele deschise de cei aflați deja în concurs, iar cel mai puțin încântat a fost cu siguranță, George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, aflat în plin proces de divorț. În ciuda faptului că George și Andreea Antonescu nu au interacționat prea mult pe platoul de filmare, solista a vorbit folosind termeni duri la adresa lui George, în cadrul interviurilor oferite pentru emisiune.

  • O săptămână legați la mână doi câte doi, un duel cu dublă eliminare câștigat de orășeni și unul pentru ultima șansă în plină desfășurare. Cam așa arată, pe scurt, imaginea actuală din Ferma. Pare momentul ideal pentru o altă surpriză: o nouă concurentă a acceptat provocarea competiției!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1