Andreea Antonescu, acuzații dure la adresa lui George Burcea: «El acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui»

andreea-antonescu.jpg

andreea antonescu
Andreea Antonescu, acuzații dure la adresa fostului soț al colegei de trupă, Andreea Bălan
Sursă foto: PRO TV

Andreea Antonescu, colega de trupă a Andreei Bălan, este ultima dintre concurenții care a intrat în competiția "Ferma: orășeni versus săteni" pentru a demonstra că face față cu brio oricărei provocări. Colega și prietena Andreei Antonescu nu a fost primită cu brațele deschise de cei aflați deja în concurs, iar cel mai puțin încântat a fost cu siguranță, George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, aflat în plin proces de divorț. În ciuda faptului că George și Andreea Antonescu nu au interacționat prea mult pe platoul de filmare, solista a vorbit folosind termeni duri la adresa lui George, în cadrul interviurilor oferite pentru emisiune.

Andreea Antonescu crede în provocări și în faptul că doar așa te poți dezvolta în viață, iar "Ferma" este un nou pas în care să-și testeze limitele. A crescut la oraș, dar se bucură și de viața la sat, așa că nu o sperie munca fizică și nici trezitul la primele ore ale dimineții. 

”În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc", mărturisea Andreea Antonescu înainte de a intra în competiție. 

andreea_antonescu.jpg

andreea antonescu
Andreea Antonescu, cel mai nou concurent al emsiunii :"Ferma: orășeni versus săteni"
Sursă foto: PRO TV

Înainte de a păși pe platoul de filmare al emisiunii, Andreea Antonescu a oferit un interviu pentru Click! în care a vorbit despre participarea sa în emisiune și a abordat un subiect delicat: faptul că va fi nevoită să stea sub același acoperiș cu bărbatul de care prietena sa se află în plin proces de divorț. Andreea susținea atunci că nu va lega o prietenie cu el, ci va păstra interacțiunea la cote minime, fără să creeze vreun conflict.

bst02792.jpg

bst
Andreea Antonescu și Gorge Burcea , față în față la emisiunea Ferma
Sursă foto: PRO TV

"Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie", declara artista. 

andreea-antonescu-sienna.jpg

andreea antonescu
Andreea Antonescu alături de fiica sa, Sienna
Sursă foto: Arhivă personală

Odată ajunsă în platou, Andreea Antonescu nu a mai fost la fel de reticentă și a folosit vorbe dure la adresa celui care i-a fost alături prieteni sale și care acum o acuză pe aceasta de infidelitate, dar și de faptul că dorește să obțină custodia totală a celor două fiice. „Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a mărturisit cântăreața. 

Loading...
 
 

Citește și