Andreea Antonescu își dorește să fie iubită pasional

12-andreea-antonescu.jpg

Andreea cântă de 21 de ani

Pentru Andreea Antonescu (36 de ani) urmează un nou început atât în viața personală, cât și în carieră.

Solista a lăsat de înțeles că urmează să pună capăt mariajului de opt ani cu afaceristul Traian Spak, rămas în SUA, și să se stabilească în țară cu fiica lor, Sienna (8 ani). Decizia coincide cu refacerea trupei André, în care a cântat cu Andreea Bălan (35 de ani) între anii 1998 și 2001. Relansarea André va avea loc în această lună, odată cu videoclipul pe care l-au filmat împreună luna trecută.

Până atunci, Andreea Antonescu publică mesaje cu dublu sens pe conturile ei sociale. „Să nu pierdem nimic din trecut... cu trecutul se clădește viitorul!”, spune solista în dreptul unei imagini în care poartă un tricou cu mesaj: „Sărută-mă de parcă ți-am lipsit și fă dragoste de parcă m-ai urî”.

Loading...

Citește și

  • După şase ani petrecuţi în SUA, alături de soţul Traian Spak, Andreea Antonescu (36 de ani) a revenit anul trecut în ţară cu fiica lor, Sienna (8 ani), şi e gata să divorţeze după opt ani de mariaj.

  • Andreea Bălan şi Andreea Antonescu par a fi, într-un fel sau altul, legate pe viaţă. Au făcut furori în anii 1999-2001 cu grupul Andrè, erau “prinţesele muzicii dance” şi un model pentru adolescenţi. Apoi s-au certat, iar s-au împăcat şi s-au reunit, după care s-au despărţit din nou, negând orice şansă de împăcare. Lucrurile nu au rămas aşa. Cele două par a fi unite de forţe nevăzute, căci tot una lângă alta ajung. Recent, cele două Andrè au fost surprinse luând masa la un res­taurant din Bucureşti, apropiate ca două surori.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1