Andreea Antonescu a făcut vaccinul anti Covid-19: «Nu am fost remunerată!»

andreea-antonescu.jpg

andreea antonescu la vaccin
Andreea Antonescu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus
foto: arhiva personală

Recent întoarsă din Republica Dominicană, Andreea Antonescu a decis să se vaccineze anti Covid. Vedeta de la Survivor a mers marți și s-a vaccinat, precizând că a făcut-o din convingere, și nu pentru că ar fi fost plătită să promoveze campania de vaccinare.

“Știu că este un subiect delicat, sensibil, o alegere a fiecăruia! Eu am ales să fac vaccinul! Bănuiesc că această decizie va naște controverse și aș aprecia dacă veți înțelege că este hotărârea pe care am luat-o de bună voie și nesilită de nimeni, EU PENTRU MINE, fără a încerca să influențez pe cineva, fără a avea alte intenții, fără a fi remunerată în vreun fel!

Îmi doresc doar să revin la viața fericită pe care o aveam înainte și pe care promit să o apreciez mai mult și bineînțeles, îmi doresc să renunț la mască! Gândiți-vă la sănătatea voastră și alegeți ce-i mai bine pentru voi!”, a declarat Faimoasa de la Survivor România.

Citește și:

INTERVIU Andreea Antonescu, despre bărbații din viața ei: «Am iubit, dar nu de multe ori». Ce se întâmplă cu divorțul

SURVIVOR 2021 Andreea Antonescu și cei mai scumpi sâni din istoria Playboy. Solista, sabotată pe traseu de sutienul prea mic

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1