Andreea Antonescu s-a întors de la Survivor România: “Vreau să-mi văd casa renovată”

andreea-antonescu-survivor.jpg

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu a părăsit competiția Survivor România
Foto: captură KANAL D

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Eliminată în urmă cu o săptămână din competiția Survivor România, Andreea Antonescu a ajuns duminică seară în România, vedeta fiind așteptată la sosirea pe aeroport de cele mai dragi persoane: prietenii foarte apropiați și familia.


Artista a fost întâmpinată cu multe flori, baloane, îmbrățișări, lacrimi de fericire și multă emoție. După o lună de stat în jungla din Republica Dominicană, Andreea Antonescu recunoaște că se resimte. “Ca din junglă! Sper, totuși, că nu m-au părăsit calitățile de fată elegantă și nu cred că vrei să știi cum am mâncat primul fel de mâncare pe care l-am primit când am ieșit din competiție, dar consider că vor reuși foarte bine să mă reintegrez în societate. Până acum am făcut față aeroporturilor prin care am trecut. Uitați-mă aici, sunt bine, sunt ok. E de bine”, a declarat Andreea Antonescu pentru Kanal D, imediat după ce a aterizat pe meleagurile românești.

Andreea Antonescu și-a renovat locuința

Artista este nerăbdătoare să-și revadă casa care a suferit renovări serioase pe perioada cât a fost prezentă în emisiunea Survivor România 2021. “Primul lucru pe care o să-l fac e să-mi analizez casa, pentru că în momentul în care eu am plecat spre Survivor casa mea era în renovare, iar acum mă duc să văd ce au făcut oamenii profesioniști în urma mea, pentru că eu, ghici ce, habar nu am ce se întâmplă acolo”, a mai adăugat fosta faimoasă.
La nicio lună de când s-a alaturat competiției „Survivor România” de la Kanal D, filmată în Republica Dominicană, Andreea Antonescu a fost eliminată de publicul telespectator. Solista și membra trupei Andre a fost votată de fanii emisiunii să iasă din emisiune. Din pacate, Andreea nu s-a adaptat condițiilor sportive. În urma competiției, artista s-a ales cu o leziune la nivelul unui deget.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Andreea Antonescu și cei mai scumpi sâni din istoria Playboy. Solista, sabotată pe traseu de sutienul prea mic

Andreea Antonescu, eliminată de la Survivor România: "N-aș putea purta pică cuiva!"

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5