Andreea Antonescu a ajuns la estetician pentru primul clip al trupei Andre

andre.jpg

andre
Andreea Bălan şi Andreea Antonescu s-au reunit
Foto: arhivă personală

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au refăcut trupa Andre după 20 de ani de la înființarea acesteia și pe 9 iulie lansează o nouă melodie. Pentru clipul piesei, jumătatea şatenă a grupului muzical a ajuns pe masa medicului estetician. Şi nici nu ne mirăm că a făcut acest lucru, căci Andreea Antonescu ştie că trebuie să arate perfect în videclipul de lansare. Piesa trupei se numește „Reset la inimă”, iar teaser-ul a apărut deja pe canalul de YouTube al casei de producție Cat Music.

Nu mai sunt zvonuri, ci de marţi (2 iulie) avem un anunţ oficial. Fetele care cântau "Lasă-mă papa la mare!" sunt din nou împreună şi nu doar în viaţa particulară, unde le leagă o prietenie trainică, ci vor urca curând pe scenă, aşa cum o făceau în urmă cu 20 de ani. Amândouă mămici de fetiţe, cele două soliste se pregătesc să-şi încânte fanii. 

În timp ce Andreea Bălan se bucură de o revenire în carieră după problemele de sănătate delicate pe care le-a avut în luna martie când a adus-o pe lume pe Carla, Andreea Antonescu îşi lucrează şi ea atent imaginea şi cum ar putea să o facă mai bine decât în cabinetul medicului estetician.

andreea_antonescu.jpg

andreea antonescu clinica estetica
Andreea Antonescu şi-a "subţiat" chipul la o clinică de estetică frecventată de vedete
Foto: arhivă personală

De curând, artista a optat pentru un tratament ce îi reconturează trăsăturile, îi evidenţiază linia mandibulei, ceea ce îi conferă un efect de ridicare a pomeţilor şi de micşorare a bărbiei. Procedura se numeşte “slimming face” şi este cunoscută în estetică drept una dintre metodele eficiente de subţiere a feţei.  

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, „reginele muzicii dance” în urmă cu 20 de ani

În anul 2001, trupa Andre era desemnată „Cea mai bună trupă pentru adolescenți”, iar Andreea Antonescu și Andreea Bălan, numite „reginele muzicii dance”. După superhitul „Liberă la mare”, au urmat „Noapte de vis”, „Lasă-mă papa la mare”, „Prima iubire”, „Am să îmi fac de cap”, „Flori de tei”, „Fac ce vreau”, „Prima iubire” și multe alte piese de succes care au devenit imnuri ale unei generații întregi. Trupa s-a destrămat în anul 2001 și iată că, după 18 ani de pauză, ascultăm o nouă melodie lansată de cele două soliste.

 

 

Citeşte şi:  

 

Se reunesc fetele de la André? Iată ce le-a dat de gol pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Vară plină pentru Andreea Bălan: reface trupa Andre, se mărită şi îşi botează fiica cea mică

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1