Andra, ținută sexy în prima semifinală de la «Românii au talent»! Ce culoare îndrăzneață a purtat vedeta

andra-1.jpg

andra
Andra câștigă din canalul ei video cel puțin 2.200 de euro pe lună și minimum 26.500 de euro pe an
Foto Instagram

Vineri, 17 mai 2019, a avut loc prima semifinală live a emisiunii „Românii au talent”, difuzată de Pro TV, iar Andra, unul dintre cei patru jurați ai concursului, a avut o apariție spectaculoasă, atipică stilului ei vestimentar. Iată ce rochie a ales cântăreața pentru seara de gală!

În seara de vineri, 17 mai, s-a desfășurat prima semifinală a competiției „Românii au talent”, prilej cu care jurații s-au prezentat îmbrăcați la patru ace pentru a-și viziona și a comenta momentele lor favorite, ajungând la concluzia că seara de gală a fost a fost cu adevărat „la înălțime”.

Andra, apariție spectaculoasă în prima semifinală de la „Românii au talent”

După selecția dură a membrilor juriului, numai 24 de numere au reușit să treacă mai departe în serile de spectacol live, două la număr, fiecare a câte 12 participanți, printre care se numără și cei cinci norocoși care au fost trimiși direct în semifinale cu ajutorul Golden Buzz-urilor primite de la Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Smiley&Pavel Bartoș.

andra-2.jpg

Rochia aleasă de Andra pentru prima seară de gală live de la „Românii au talent”
Foto Instagram

Pentru prima seară de semifinală, Andra a ales să poarte o rochie scurtă, potrivită temperaturilor prietenoase de afară, de culoare siclam, deși artista prefera în trecut nuanțele mai pastelate. Vedeta și-a făcut apariția pe scenă în aplauzele publicului, iar ținuta scurtă, cu umerii dezgoliți și cu o crăpătură pe un picior a avantajat-o pe aceasta de minune. Nici capitolul accesorizare nu a fost deloc neglijat, cântăreața purtând în talie o curea subțire cu ornament floral, care completa statura ținutei, aleasă în special pentru a putea fi asortată cu unul dintre cerceii vedetei.

1.jpg

Foto: Captură Pro Tv

Coafura pentru care Andra a optat în prima seara de gală live a sezonului 9 „Românii au talent” a fost una simplă, dar potrivită pentru imaginea de ansamblu a outfit-ului, tunsoarea scurtă a cântăreței neoferind prea multe variante în acest sens. Look-ul a fost completat și de nuanța aprinsă rujului ales de vedetă, care a fost în tonurile rochiei. 
„Românii au talent a fost un roller-coaster: m-am bucurat, m-am întristat, m-am emoționat, m-am înfuriat, am râs....E o emisiune cu de toate pentru toți. Fiecare sezon ne-a arătat povești uluitoare, iar acum le putem vedea în prima semifinală live”, a scris Andra pe rețelele de socializare. 

 

Loading...

Citește și

  • stevie starr

    Emisiunea "Românii au talent" a ajuns azi, 17 mai, la prima gală live din cele trei programate în acest sezon. Cu siguranță vi-l amintiți pe scoțianul Stevie Starr (56 de ani), „înghiţitorul de lucruri”, care a șocat asistența cu numărul lui uluitor, prezentat chiar la debutul sezonului 9 al show-ului de la PRO TV. Ei bine, noi l-am surprins așa cum nu-l vedeți pe micul ecran, fără magie, fără butaforie, dar cu o doză mare de încredere la purtător: "Eu voi câștiga Românii au talent", a exclamat el în curtea hotelului în care era cazat.

  • La doar 15 ani, Emma Neagu, ajunsă în semifinalele de la Românii au talent în acest sezon, a murit din cauza cancerului osos, vestea întristând o țară întreagă. Florin Călinescu a publicat în mediul online un mesaj emoționant în memoria tinerei, care a plecat dintre noi mult prea devreme.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1