Andra, topită toată în prima zi de școală a fiului ei

andra1.jpg

andra
Andra și David, în prima zi de școală a băiețelului
Foto: Facebook

Ziua de 11 septembrie 2017 va rămâne în memoria Andrei pentru totdeauna. Fiul ei, David, a început școala. Prima zi din noua etapă a vieții sale a fost imortalizată de ambii părinți, care l-au însoțit la școala privată pentru care cuplul de vedete plătește 8000 de euro pe an.

Îmbrăcat în tricoul alb cu logo-ul instituției de învățământ și cu ghiozdanul în spate, David a fost tot un zâmbet, semn că începuturile nu îl sperie. Mama sa a fost mai emoționată decât el și a avut grijă să se asorteze cu micul școlar. Mai mult, Andra a purtat și ghiozdan, părul prins într-o coadă lungă, întocmai ca atunci când și ea trebuia să răspundă prezentă când profesorii strigau catalogul.

andra.jpg

andra
Andra, emoționată în prima zi de școală a fiului ei
Foto: Facebook

 

"Prima zi de școală nu se uită niciodată! Ca mamă, pot să vă spun că nu ai cum să nu fii emoționată! David nu o să uite niciodată această zi, dar nici eu", a scris Andra, alături de o poză cu David. 

Nici Cătălin Măruță nu a rămas dator. Înainte de a se porni către locul de munca, prezentatorul de la Pro Tv și-a însoțit băiatul la școală și a ținut să publice pe rețelele sociale un mesaj și o imagine de suflet. 

"Prima zi de școală, prima tabără, prima prietenă... Astea nu se uită niciodată. Azi, băiatul meu începe un nou capitol, școala, iar eu sper să-i placă fiecare moment", a scris vedeta postului de pe Pache Protopopescu.

maruta.jpg

catalin maruta
Cătălin, mândru nevoie mare de fiul său
Foto: Facebook
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1