Anda Adam, într-un slip cât o batistă. E toată numai rotunjimi sexy

anda-adam-sexy_-_copy.jpg

anda adam
Anda Adam promovează trupurile cu forme
foto: Instagram

La 39 de ani, Anda Adam pornește revoluția formelor și ne arată că nu e nevoie să porți măsura S ca să fii sexy. Solista, care de când se știe este o clientă veche a sălii de sport, a ales ca manifest o poză cu ea însăși, poate una dintre cele mai incitante imagini de-ale sale.

Anda Adam reușește să fie acum poate mai sexy decât a fost în Playboy, în anul 2000, când a pozat cu o țeavă de duș între fese. De atunci, solista nu a umblat prea mult la imagine și a rămas consecventă ținutelor sport, cool, în nuanțe neon, dar și aparițiilor senzuale, reușind să își găsească un stil care o avantajează. Și cum deține și o linie de costume de baie, nu ne miră deloc să o vedem pe Anda afișându-se pe rețelele sociale în aceste piese estivale, atât de necesare la piscină, la mare și la soare. Dar iată că acum artista a fost mai generoasă ca niciodată și le-a arătat fanilor virtuali mai mulți centimetri pătrați de piele.

anda-adam-sexy.jpg

anda adam
Anda Adam, într-una dintre cele mai sexy poze ale ei
foto: Instagram

Anda apare "îmbăcată" cu un costum de baie minuscul, care mai mult pune descoperă decât acoperă, reușind să-i evidențieze coapsele, șoldurile, talia și sânii. Fanii nu s-au abținut de la comentarii, iar bărbații nu s-au cenzurat deloc. Sute de complimente a primit artista, printre care: "ești dorința oricărui bărbat", "femeie, nu glumă", "bombă!".

Citește și:

Secretele româncelor care au făcut istorie în revista "tăticului" Playboy

Anda Adam, complet nemachiată, eclipsată de maşina verde-neon, de 100.000 de euro

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună
Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții


 

 

 

Loading...

Citește și

  • Are nişte gambe de sportivă de performanţă şi un posterior tare ca piatra! Anda Adam a făcut ravagii printre masculi, marţi seară, la un eveniment monden, la care şi-a făcut apariţia singură, dar radioasă şi foarte încrezătoare! Vedeta a recunoscut că sacrificiile pe care le face ca să arate beton sunt regimul milităresc de la sala de sport şi înfometarea!

  • anda adam

    Maternitatea și silicoanele au făcut minuni pentru Anda Adam (35 de ani). Vedeta afișează un decolteu spectaculos, iar fanii sunt în extaz. Cântăreața nu a făcut niciodată un secret din faptul că și-a mărit bustul nu o dată, ci de două ori. Anda este, de altfel, una din puținele vedete care au pozat în Playboy și înainte, și după operația de mărire a sânilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1