Anda Adam dă o mașină sau 10.000 de euro! Face cea mai mare tombolă pe Instagram!

anda-adam-tombola.jpg

Anda Adam face pe Moș Crăciun pentru fanii ei
foto: Instagram

Anda Adam are aproape 1,2 milioane de fani pe Instagram și a dat startul celei mai mari tombole organizată online de un influencer din România. Concursul are ca premiu o mașină sau 10.000 de euro.

Unul dintre fanii artistei va avea astfel ocazia să treacă în noul an la volanul unui automobil nou sau, la alegere, cu contul mai bogat cu 10.000 de euro.
“2020 a fost un an greu pentru toată lumea. Îmi doresc să îl încheiem cu optimism și să ofer un motiv de bucurie cuiva odată ce trecem în 2021. Am o comunitate de fani foarte activă pe Instagram și vreau să le răsplătesc fidelitatea. Am oferit multe giveaway-uri în ultimele luni și îmi doresc să încheiem anul cu ceva grandios, așa că am găsit posibilitatea de a oferi o mașină nou-nouță ori 10.000 de euro, după cum va prefera câștigătorul. Tombola începe azi și se termină pe 20 decembrie, extragerea urmând să aibă loc pe 26 decembrie”, spune Anda Adam.

Cum funcționează tombola organizată de Anda Adam

  • Pentru a putea oferi un premiu atât de consistent, artista a ales ca partener un cunoscut magazin online de parfumuri, astfel că participanții trebuie să achiziționeze mai întâi parfumuri de pe website-ul respectiv și apoi să lase comentariu în postarea tombolei de pe Instagramul vedetei și să includă acolo numărul comenzii online procesate.
  • Din înscrierile efectuate în perioada 11-20 decembrie, se va extrage apoi câștigătorul în cadrul unui moment transmis live de Anda Adam, după Crăciun, într-un mod nemaivăzut în România.

anda-adam-parfum-concurs.jpg

Anda Adam are o comunitate de aproape 1,2 milioane de fani pe Instragram

“Suntem în plină goană după cadouri pentru Crăciun, așa că e o ocazie specială să alegi și super parfumuri pentru a le oferi celor dragi și să ai și șansa ca tu să primești cel mai tare cadou: o mașină nou-nouță ori, la alegere, 10.000 de euro. Vă aștept pe pagina mea de Instagram! Mult succes!”, transmite artista.

 

Citește și:

Exclusiv! Cum se răsfață Anda Adam în timp ce voi o vedeți la "Fermă". Bolidul ei de 150.000 € "țipă" după atenție prin oraș

Anda Adam, despre lunile petrecute la «Ferma»: «Am avut o perioadă când am plâns în fiecare seară»

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1