Anca Serea, în prima poză cu fetița! Ce declarații emoționante a făcut tăticul Adi Sînă

anca-serea-fetita.jpg

Fetița Ancăi Serea a primit nota 10 la naștere
Foto: Instagram

Anca Serea a devenit miercuri, 14 august, mămică pentru a șasea oară și, după ce a născut, și-a adunat ultimele forțe pentru a-și strânge micuța în brațe și a petrece timp cu aceasta. Pe rețelele de socializare, artista a publicat și prima imagine cu noua membră a familiei, care a primit numele Leah.

Miercuri, 14 august, a fost o zi plină de emoții pentru partenerii Anca Serea și Adi Sînă, care au mai întâmpinat un membru al familiei. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, după trei ore de travaliu, și abia a așteptat momentul în care să o poată strânge în brațe, deși venirea pe lume a micuței nu a fost deloc una ușoară. 

Prima poză cu fetița Ancăi Serea și a lui Adi Sînă

Emoționantul moment al marii întâlniri dintre fericita mămică și micuța ei a fost surprins printr-o imagine, care a ajuns rapid la sufletele internauților. „Atât de îndrăgostită de ea: Leah-Maria! Bun venit pe lume, minunea mea gingașă”, a scris Anca în dreptul fotografiei adorabile.

Nici tăticul Adi Sînă nu s-a lăsat mai prejos și nu a fost scurt în declarații în această zi importantă pentru el și soția lui. Mai mult decât atât, doi dintre frățiorii micuței au venit deja să își cunoască viitoarea parteneră de joacă.

anca-serea-fetita.jpg

Fetița Ancăi Serea a primit nota 10 la naștere
Foto: Instagram

„Suntem cu toții fericiți, Anca a adus pe lume astăzi (n.r.:miercuri) o fetiță superbă, cu ajutorul profesorului Doru Herghelegiu. Micuța are trei kilograme și a primit nota zece la naștere. Toată lumea se simte bine. Au venit Sarah și Noah să își cunoască surioara, sunt bucuroși și ei”, a declarat artistul Adrian Sînă, pentru Click!

Anca Serea şi partenerul ei, Adrian Sînă, au împreună patru copii: Noah, Ava, Moise Petru și micuța Leah, nou născută. În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, dar, din păcate, a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, pe David şi pe Sara. Împreună, formează o familie numeroasă și frumoasă. 

adi-sina-fetita.jpg

Fericirea se citește pe chipul tăticului Adi Sînă
Foto: Instagram

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1