Anca Neacşu face furori la nunţi cu piesa «Trage fusta mai jos»

a12-3-bd-foto-1-5-col-mediafax_foto-andreea_pasca.jpg

1999. Aceasta a fost formula de aur a trupei A.S.I.A
Foto: Mediafax

S-a măritat cu un afacerist turc şi părea să se stabilească definitiv în ”Ţara Semilunei”. Surpriză, însă, căci Anca Neacşu, fosta componentă a trupei A.S.I.A, a revenit cu soţ cu tot în România şi cântă la evenimente. Blondina face bani cu un vechi hit din repertoriul formaţiei în care s-a afirmat.

De trei luni, Anca Neacşu (34 de ani) a revenit în ţara natală. După cum se ştie Turcia i-a fost ţară adoptivă timp de şase ani, de când s-a îndrăgostit de cel care avea să-i devină soţ. 

În 2011 artista l-a cunoscut pe afaceristul Serkan Yaman, un an mai târziu s-au căsătorit, iar de atunci a făcut naveta în ţara natală pentru că nu a vrut să renunţe la cariera muzicală. Însă, în luna mai a acestui an, fosta componentă a trupei A.S.I.A a luat o decizie neaşteptată. 

Astfel, ea şi Serkan au stabilit să se mute definitiv în România. 

De dragul Ancăi, bărbatul a urmat-o pe blondină şi, pentru a avea un venit sigur şi bun, face afaceri în domeniul hotelier. 

a22-3-bd-foto-2-3-col-cu-flip-si-tifetz-pe-cap.jpg

2017. Anca Neacşu arată impecabil la cei 34 de ani ai săi

 

Cât despre celebra sa nevastă, aceasta lucrează cu impresarul Radu Baron şi are concerte pe bandă rulantă.

“Colaborez cu Anca Neacşu de trei luni, de când a revenit în ţară, din Turcia, unde s-a căsătorit. Şi-a convins soţul turc să se mute aici. Ea cântă pe 1.000 de euro, are o voce foarte bună, cântă live, este apreciată în concerte”, ne-a declarat Radu Baron, actualul impresar al Ancăi Neacşu. Aceasta şi-a făcut revenirea pe o piesă celebră din repertoriul A.S.I.A, dar pe care a modernizat-o. 

“Anca interpretează şi piesele trupei A.S.I.A, avem acordul lui Adi Ordean, compozitorul pieselor. Mai nou, am remixat piesa «Trage fusta mai jos», cu care solista face furori, pe la concerte. Anca are 34 de ani, dar arată senzaţional, are un trup impecabil, e frumoasă şi fără operaţii estetice. Multe şi-ar dori să arate ca ea. Am noroc că este foarte populară şi nu mai trebuie să mă lupt să o bag pe piaţa muzicală”, a mai declarat impresarul pentru Click!, lăsând să se înţeleagă că talentul şi imaginea fac o partidă bună. 

Irina Nicolae scrie cărţi pentru copii

După destrămarea trupei A.S.I.A, Irina Nicolae (39 de ani) a plecat din ţară, pentru a-şi urma iubitul. 

De aproape 15 ani, ea se împarte între Budapesta şi Viena. 

 

Este căsătorită  cu omul de afaceri şi preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo Marius Vizer şi a renunţat la cariera de solistă. 

Se dedică scrisului, iar în 2012  a lansat prima carte de poveşti interactivă, intitulată ”În Ţara lui Dovlecel”. Momentan, cea mai mare dorinţă a artistei este să devină mamă.

Sorana şi-a deschis un  restaurant

Cealaltă solistă, Sorana Darclee Mohamad, nu s-a plictisit nici o clipă, după ce a rămas pe cont propriu. 

A continuat să cânte şi a fost prezentă în lumina reflectoarelor participând la emisiuni de divertisment sau chiar prezentându-le. 

 

Anul trecut, ea a rezistat cu stoicism la ”Ferma vedetelor”, de la PRO TV, iar cu banii încasaţi şi-a deschis propriul restaurant ”Casa cu nuci”, unde cântă cu trupa ei. În plan personal, lucrurile nu i-au mers atât de bine. 

A fost căsătorită, însă la nici doi ani de când a făcut acest pas, şi-a părăsit soţul infidel. 

Anemona a jucat în «Păcală» şi în telenovele

A cântat în trupa A.S.I.A. în perioada 1999 - 2000, dar după ce a părăsit trupa, solista Anemona Niculescu (38 de ani) a renunţat la cântări. 

Frumoasa cu părul blond s-a dedicat actoriei şi a apărut în telenovele de succes, dar şi în filme care s-au bucurat de aprecierea publicului. 

A jucat în serialul “Secretul Mariei” , dar şi în “Bărbierul din Sevilla” şi în “Păcală se întoarce”. 

 

În ceea ce priveşte viaţa sa intimă, Anemona a fost căsătorită cu Valeriu Oşoianu, de care a divorţat în secret. În noiembrie 2013, artista a devenit mămica unui băieţel pe nume Alexandru Valeriu.

Loading...

Citește și

  • anca neacsu turcia sot manager hotel

    Fosta componentă a trupei A.S.I.A, Anca Neacşu, duce o viaţă de prinţesă în Turcia. Blonda s-a căsătorit în urmă cu un afacerist turc şi pe stimp de vară locuieşte la hotel. Nu spală, nu calcă şi nici nu găteşte. Deşi nu are activităţi casnice, artista are un program extrem de plin. Ea concertează în perioaza sezonului estival.

  • Celia, artista care a cunoscut succesul în România cu hit-ul ”Şoapte”, şi-a căutat fericirea pe alte meleaguri, sătulă să mai verse lacrimi amare după fostul iubit Mihai Bendeac. Şi şi-a găsit-o tocmai în Australia, alături de soţul ei, Ardell Ancuţa, şi de fiul lor, Angelo. Nu vrea să renunţe definitiv la muzică, ba chiar pregăteşte o relansare în ţara natală.

  • Irina Nicolae (38 de ani), una dintre cele patru foste componente cu codițe din trupa A.S.I.A, a ajuns să ducă o viață fără griji în Budapesta alături de soțul său Marius Vizer (57 de ani), actualul preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo.

  • sorana

    Sorana Mohamad s-a făcut blondă, a slăbit, iar acum pozează în costum de baie fără sfială. Solista a făcut mai multe schimbări la capitolul look dar a reușit și să slăbească, folosind o dietă controversată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1