Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou nași de botez. Ce ținută sexy a purtat impresara la eveniment!

anamaria-prodan-nasa.jpg

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou nași de botez
Foto Instagram

Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, au devenit părinții spirituali ai unui băiețel sâmbătă, 15 iunie. Cei doi se apropie cu pași repezi de finul cu numărul 100, însă continuă să accepte rolurile de nași. Deși știa că se pregătește pentru o slujbă în biserică, Anamaria Prodan nu a renunțat la ținutele sexy, care să îi pună în valoare „noua” siluetă.

Cunoscută pentru aparițiile sale extravagante, atât din punct de vedere stilistic, cât și financiar, Anamaria Prodan reușește să atragă priviri în cadrul evenimentelor la care participă. După ținuta sa extrem de sexy de la petrecerea Viva, impresara s-a mai „cumințit” din punct de vedere vestimentar, având în vedere că ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, au fost din nou nași de botez. 

anamaria-prodan-rochie.jpg

Anamaria Prodan, ținută sexy pentru botezul finuțului ei
Foto Instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou nași de botez

Cum rolul de părinte spiritual vine și cu resposabilități, Anamaria Prodan a ales o ținută potrivită pentru slujba din Biserică, însă a plusat în stilul său caracteristic, spre o zonă destul de provocatoare. Pentru ceremonia de creștinare de sâmbătă, 15 iunie, impresara a optat pentru o rochie neagră, lungă, ce la prima vedere pare destul de simplă. Imedat îți sare în ochi însă decolteul, urmat de voalul din partea de jos a ținutei. Soțul său a avut un costum închis la culoare, în carouri, cămașă albă și cravată neagră.

anamaria-prodannasa2.jpg

Anamaria Prodan, din nou nașă de botez
Foto Instagram

Anamaria a accesorizat outfit-ul cu o curea în talie, care îi marca frumos „noua” siluetă, după ce soția lui Reghecampf a slăbit considerabil în ultima perioadă. Impresara a publicat și pe rețelele de socializare imagini de la frumosul eveniment, urmate și de un mesaj pe măsură pentru bebelușul creștinat. Micuţul a primit numele Kostas. „Botez Kostas. Nașa te iubește și îți urează să ai parte de o viață de vis”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginilor de la botez. 

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 kilograme

În ultima perioadă, Anamaria alege să poarte ținute din ce în ce mai provocatoare și pentru că silueta îi permite! Dacă anul trecut impresara afişa forme rubensiene pe plajă, „acompaniate” și de celulită, iată că aceasta a luat măsuri și a reușit să slăbească nici mai mult, nici mai puţin de 17 kilograme.

Care este secretul? Salată de roşii şi castraveţi, paste şi câte trei litri de apă pe zi. „De la 72 kg am ajuns la 55 kg”, ne-a spus vedeta, în urmă cu ceva vreme. Deși s-a tot vehiculat că se înfometează pentru a ajunge la silueta dorită, se pare că principalii factori pe care s-a bazat Anamaria Prodat au fost alimentaţia sănătoasă, sportul, tratamentele corporale şi multă apă! Nu a ţintit să topească surplusul de kilograme într-un timp record, aşa cum se obişnuieşte, ba, din contră, a considerat că e mai importantă sănătatea ei şi apoi aspectul fizic.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1