Anamaria Prodan fără sutien în cea mai transparentă rochie. Cum a apărut după ce a slăbit 17 kg

anamaria.jpg

anamaria prodan viva!
Anamaria Prodan a slăbit 17 kilograme
Foto: arhivă personală

Anamaria Prodan este pe bună dreptate sexy impresara din fotbalul românesc. Miercuri seara, apariţia ei de la petrecerea VIVA a fost inetns copmentată. Anamaria a purtat o ținuta transparentă ce i-a lăsat la vedere noua siluetă după ce a dat jos 17 kg.

Anamaria Prodan este una dintre vedetele care demonstrează că vârsta este doar o cifră în buletin. la 46 de ani, impresara a defilat pe covorul roşu de la Clubul Dimplomaţilor într-o rochie care alăsat să se vadă totul. Pe dedesubt, anamaria nu a purtat sutien, ci doar o pereche de bikini minusculi, semn ca nevasta antrenorului Laurențiu Reghecampf este total lipsită de inhibiții. Toată lumea a fost de părere ca Anamaria Prodan arată mai bine acum, decât la 20 de ani, când își afisa nurii prin revistele pentru adulţi.

anamaria_prodan.jpg

anamaria prodan viva!
Anamaria Prodan a apărut într-o rochie la care nu a purtat sutien
Foto: arhivă personală

”Eu sunt o femeie prețioasa? Nu se vede?”, a glumit impresara în timp ce îşi etala rochia transparentă, creaţie semnată de designerul Cristina Săvulescu.

Anamaria Prodan investeşte sume exorbitante în haine şi accesorii

”Am și eu o nebunie de-a mea cu hainele. Dau o avere lunar pe haine și nu-mi pare rau”, a  mai spus sexy impresara, care are acasă genți și pantofi in valoare de 400.000 de euro. Numai ceasul Rolex din aur pe care-l poarta la mâna costa 45 000 de euro.

Anamaria Prodan şi-a completat ținuta cu o coafură interesantă. Impresara a purtat extensii, prinse într-o coadă de cal. De când a renunțat la vechea coafură "palmier", Anamaria apelează foarte mult la extensiile din păr natural. ”Ador părul lung și am zis să încerc și eu un nou look a la J. Lo. Parca seman puțin cu ea”, a glumit Anamaria Prodan. 
Nu este prima data când Anamaria Prodan pozează îndrăzneţ. Sexy impresara a umplut rețelele sociale în ultima vreme cu poze fierbinți, pe care le publşică spre deliciul fanilor săi.  

 

Citeşte şi:

 

Anamaria Prodan își poate cumpăra 15 garsoniere numai cu ce poartă la mână: ceas, inele, brățări

Anamaria Prodan se înfometează. Cum îşi îngrijeşte părul dacă nu mănâncă

 

Loading...

Citește și

  • Anul trecut, Anamaria Prodan afişa o siluetă rubensiană pe plaja din Mamaia. Perfecţionistă din fire, afacerista nu s-a complăcut în această situaţie, aşa că a luat măsuri. A slăbit nici mai mult, nici mai puţin de 17 kilograme, cu salată de roşii şi castraveţi, paste şi câte trei litri de apă pe zi. „De la 72 kg am ajuns la 55 kg”, ne-a spus vedeta.

  • Pe lângă talent, artiştii pun în aceeaşi balanţă şi imaginea. Aspectul fizic este cartea lor de vizită, iar dantura este pe primul loc! Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf, Connect-R, Ştefan Stan, Oana Radu şi Codin Maticiuc s-au împrietenit rapid cu medicii stomatologi, care le-au îmbrăcat dinţii cu faţete de peste 50.000 de euro.