Cât lux! Anamaria Prodan, apariţie de 300.000 de euro!

Anamaria Prodan chiar nu se uită la bani atunci când vine vorba să fie în pas cu moda. Adoră luxul şi e conştientă că nu poate să-l obţină decât cheltuind sume colosale. Recent, impresara a dat un exemplu de opulenţă la o întâlnire de afaceri cu fostul fotbalist Florin Răducioiu, la care şi-a etalat ultima geantă din piele de crocodil, în valoare de 80.000 de euro, telefonul cu aur de 24 de carate de 10.000 de euro şi inelul care costă cam tot atât, inscripţionat “Reghe”.

Anamaria Prodan (46 de ani)  face transferuri de milioane de euro în lumea fotbalului aşa că nu este de mirare că impresara investeşte şi în propriile capricii sume fabuloase. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe stradă la o discuţie cu fostul internaţional Florin Răducioiu. Cei doi au luat masa împreună la un restaurant de fiţe  din zona Primăverii, iar la ieşire au mai zăbovit puţin. 

În cele câteva minute, cei doi au părut foarte apropiaţi. S-au pupat amical şi s-au îmbrăţişat, iar la plecare, Prodanca s-a urcat în bolidul său de lux cu şofer, un Mercedes Maybach S500, al cărui preţ de catalog ajunge la 200.000. În timp ce prezentatoarea “Gospodar fără pereche” (PRO TV) a urcat pe bancheta din spate, lăsându-se condusă, Răducioiu a plecat cu mâncarea la pachet, pe jos, mergand destul de mult, până în zona în care locuieşte. Dar nu întâlnirea lor a fost ceea ce ne-a atras atenţia, ci ţinuta de lux a Anamariei Prodan. Impresarei îi place să spună desprea ea că este clientul perfect, care cumpără orice fără să se uite la preţ. În mare parte, tindem să o credem.

La o simplă privire, Anamaria Prodan a fost o prezenţă de 300.000 de euro. Dincolo de bolidul scump, putem să trecem în revistă geanta Hermes Kelly Crocodile, luată pe comandă, care  a costat 80.000 de euro, fiind din piele de crocodil, pantofii sport Balenciaga de 1.000 de euro şi iphone-ul  XS cu aur de 24 de carate, în valoare de 10.000 de euro. Dar la capitolul accesorii, impresara se poate lăuda cu o grămadă de bijuterii de firmă, între care şi un inel inscripţionat cu „Reghe”, cu diamante, ce costă în jur de 10.000 de euro, făcut de asemenea pe comandă la un magazin de bijuterii. Trăgând linie şi adunând ajungem la suma de 300.000 de euro, ceea ce pentru un om obişnuit este o apariţie de covor roşu, de la care nu trebuie să lipsească gărzile de corp.     

 

Are 280 de perechi de pantofi, dar şi genţi

Anamaria Prodan are tot ce mişcă în materie de colecţii de haine, bijuterii, poşete şi pantofi, iar imaginile recente din dressingul ei nu lasă loc dubiilor. Are o colecție de 280 de perechi de pantofi, pe care îi ține în cele două vile pe care le deține. Vedeta are noroc cu cele două fete ale sale, adevărate domnişoare, care o ajută să nu lase să se demodeze zecile de perechi de pantofi şi de poşete de lux: “Rebecca (18 ani) poate să atace pantofii, pentru că purtăm acelaşi număr, iar Sarah (19 ani) mai fură genţile, pentru că ea poartă număr mare şi nu ne potrivim”, le-a mărturisit impresara acelor amice. 

 

Brăţări de lux de 100.000 de euro

Anamaria Prodan nu a dezvoltat o obsesie numai pentru pantofi şi poşete, ci şi pentru bijuterii. Recent ea le arăta fanilor că poartă la mână nu mai puţin de 14 brăţări Cartier din aur galben cu diamante care costă fiecare între 4.500 şi 10.000 de dolari. Şi nu pare deloc că s-ar opri aici. Anamariei i-a făcut cu ochiul un inel cu diamant de 9 carate, estimat de specialişti la 200.000 de euro. O astfel de bijuterie o mai regăsim doar peste Ocean, pe inelarul starletei americane Khloe Kardashian. În cazul ei, este vorba despre un inel de logodnă primit de la jucătorul de baschet Lamar Odom. Bijuteria valorează 850.000 de dolari. Moda brăţărilor este preluată de la vedetele de peste Ocean care îşi pun la mână tot ce găsesc în cutia cu bijuterii.

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și