Anamaria Prodan, detalii neștiute după ce s-a anunțat divorțul: „Laur Jr nu-și mai vede tatăl! Nu poate să dea de el”

anamaria-prodan-reghe-jr.png

Anamaria Prodan spune că fiul ei nu-și prea mai vede tatăl în ultima perioadă
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În cele din urmă, zvonurile divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au dovedit a fi adevărate, iar fiul celor doi este cel care suferă cel mai mult în aceste momente, spune impresara.

Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al Universității Craiova, a mărturisit recent că a depus actele prin care a demarat divorțul de Anamaria Prodan. Cei doi au o relație de 15 ani și au împreună un băiat, Laurențiu Junior, născut în 2008.

Anamaria Prodan, despre fiul ei și al lui Reghe, prins la mijloc în divoț

Anamaria Prodan a făcut în urmâ cu câteva ore și primele declarații oficiale despre divorțul anunțat aseară de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Inițial, aceasta publicase pe contul său de socializare un mesaj în care vorbea despre decizia soțului ei, însă abia acum au apărut la iveală și detalii mai ascunse din spatele divorțului dintre cei doi.

„Am văzut declarația și noi cu toții în ziar aseară. Mi-a citit-o cineva. Niciodată nu am știut care este adevarul. Toată familia e bulversată la această oră. Nimeni nu știe care e minciuna și care e adevarul.

Laur junior suferă pentru ce nu prea își vede tatăl în ultima vreme, nici nu poate se dea de el. Am să lupt însă să nu simtă copiii nenorocirea. Poate că am făcut și eu niște greșeli și nu am fost foarte atentă”, a declarat Anamaria Prodan, într-un interviu pentru emisiunea „ La Măruță”, de la Pro TV.

Prima reacție a Anamariei Prodan legată de divorț

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp suntem pe pământ. Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic să dispară!

Prostiile presei gen «Lovitură pentru Anamaria Prodan» sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică și ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond”, a scris Anamaria Prodan pe contul personal de Instagram, la scurt timp după ce soțul ei a anunțat că a depus actele de divorț.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5