Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan! «Am depus actele. Nu sunt o persoană conflictuală»

anamaria-prodan-laurentiu-reghecampf.jpg

anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Laurențiu Reghecampf a anunțat că a demarat procedura de divorț, pentru a pune capăt căsniciei cu Anamaria Prodan
foto: arhiva personală

Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al Universității Craiova, a mărturisit pentru CANCAN.RO că a depus actele prin care a demarat divorțul de Anamaria Prodan. Reghe și sexy-impresara au o relație de 15 ani și au împreună un băiat, Laurențiu Junior, născut în 2008.

Antrenorul mai are un băiat din prima căsnicie, Luca, născut în 2001, iar recent s-a aflat că antrenorul urmează să devină din nou tată peste doar șase luni. Actuala sa iubită, Corina, ar fi însărcinată.

În ultimele trei luni, s-a tot vorbit despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, însă impresara a negat vehement zvonurile.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf a confirmat că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei.

Laurențiu Reghecampf: „Este un moment delicat din viața mea”

Reghecampf recunoaște și că se află într-o perioadă delicată din viața sa. ”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a declarat Reghecampf.

Citește și:

Confesiunea lui Laurențiu Reghecampf după scandalul divorțului: "Îmi iubesc și respect familia"

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! Soțul sexy-impresarei a plecat de acasă: "Da, e adevărat"

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5