Îți aduci aminte de Analia Selis? Uite ce mai face!

Ultima actualizare:

    În prezent, Analia este solista ansamblului ArgEnTango, cântând alături de soțul său, violoncelistul Răzvan Suma (stânga)
În prezent, Analia este solista ansamblului ArgEnTango, cântând alături de soțul său, violoncelistul Răzvan Suma (stânga)

Era o vreme în care Analia Selis, frumoasa argentiniancă de 40 de ani, apărea mereu la posturile de televiziune. Melodiile ei, în spaniolă, se auzeau zilnic la radio. De câțiva ani, însă, cântăreața a dispărut de pe micile ecrane. Asta nu înseamnă, însă, că s-a retras din muzică. Din contră!

Minionă, brunetă, cu ochii mari și negrii, accent spaniol și foarte simpatică. Așa o știm pe Analia Selis, cântăreața argentiniană, stabilită în România, după ce s-a căsătorit cu celebrul violoncelist Răzvan Suma, în 2003.

Cei doi s-au cunoscut în Boston (SUA), de unde ”s-au întors doi”, în România, după cum mărturisea chiar Răzvan.


    Răzvan și Analia s-au căsătorit în anul 2003
Răzvan și Analia s-au căsătorit în anul 2003

Analia Selis s-a remarcat la noi în țară după ce a reprezentat Argentina la Festivalul Cerbul de Aur 2004 și a reușit să se claseze pe locul 3.

După festival, a fost contactată de o casă de discuri cu care a semnat un contract pentru producție muzicală, iar, între 2005 și 2009, a lansat patru albume de mare succes, care au propulsat-o pe Analia în atenția presei și televiziunii.

În anul 2009, Analia a fost invitată pentru a doua oară să cânte în Piața Festivalului George Enescu, alături de chitaristul Julio Santillan (Argentina), violoncelistul Răzvan Suma și actrița Mihaela Teleoacă.

La începutul lui 2011, Analia Selis a născut o fetiță, Noa, primul copil al cuplului. A fost momentul în care, argentinianca s-a retras de pe micile ecrane. La opt luni după nașterea primului copil, frumoasa brunetă a rămas din nou însărcinată. Astfel că, în mai 2012, ea îl aduce pe lume pe fiul său, Tiago. „Răzvan şi eu nu avem cuvinte...iar Tiago şi Noa îmbogăţesc iubirea şi viaţa noastră”, declara, atunci, Analia.


    Au împreună doi copiiFoto: ziarulmetropolis.ro
Au împreună doi copiiFoto: ziarulmetropolis.ro

După trei ani de pauză, timp în care s-a ocupat de cei doi copii ai săi, argentinianca a revenit pe scenă în anul 2013.

În următorul an, Analia alege o altă cale muzicală ce-i aduce Argentina mai aproape: drumul tangoului. A debutat în arta tangoului în turneul național „Vă place tango?” împreună cu soțul său și chitaristul argentinian Julio Santillan.

De anul trecut, frumoasa argentiniancă devine membru al ansamblului „ArgEnTango” alături de patru mari muzicieni: soțul său Răzvan Suma - violoncel, Rafael Butaru - vioară, Mariano Castro - pian și Omar Massa - bandoneon. Împreună cu ArgEnTango Analia abordează un alt stil de a cânta tango - Piazzolla.


    Așa arată acum Analia Selis
Așa arată acum Analia Selis

Are mare succes alături de formația sa, cu care susține concerte și recitaluri în toată țara. De altfel, Analia Selis împreună cu ArgEnTango au deja programate concerte de tango simfonic, pentru ianuarie 2018, la Satu Mare și Târgu Mureș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net