Amna, reproșuri dureroase în versuri pentru soțul de care a divorțat recent

cantareata-amna.jpg

amna
Amna a divorțat recent
foto: arhiva personală

Are 35 de ani, este mamă și o cântăreață de succes, iar de curând a devenit o femeie liberă. Luna trecută, Amna a divorțat, după un mariaj de nouă ani. Nu a vrut să spună ce a dus la destrămarea căsniciei, dar iată că, zilele trecute, a lansat o melodie prin intermediul căreia îi face reproșuri dureroase fostului ei soț.

Amna, pe numele real, Cristina Andreea Mușat, s-a ferit să spună public ce a dus la separarea de soțul ei, Cristi Mușat, și s-a rezumat să facă un anunț pe Instagram.

„Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, aşa că vă confirm faptul că am divorţat. Ca şi până acum, îmi doresc ca tot ce ţine de viaţa mea personală să rămână aşa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulţumesc mult pentru înţelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşadar, stay tuned“, a scris artista, pe 23 iulie.

amna-familie-7.jpg

amna familie
Amna și Cristi au un băiețel de 5 ani
foto: arhiva personală

Pe 14 august, însă, frumoasa blondină a lansat o nouă piesă, care a strâns 500.000 de vizualizări. Se numește ”Nu te mai recunosc” și pare că i se adresează fostului său soț, căruia îi reproșează că s-a depărtat de ea pentru că doarme cu băiețelul lor, David Cristian, de 5 ani. Iată versurile!   

"Mă doare tăcerea ta"

”Cum să îmi reproșez că noaptea dorm cu el în pat/Că ești pe locul 2 și nu te mai fac să te simți bărbat/Cum să te porți așa de când am devenit părinți/Când n-am vrut altceva decăt să fim uniți/Nu te mai recunosc/Azi doare tot ce a fost/Mă apasă rău tacerea ta/Îți ferești privirea de a mea/Azi nu te mai recunosc/ Cât m-ai iubit demult și ai vrut să fii cu mine/La bine și la rau ne-am jurat să fim, știi bine/Și uite unde ajungi când ai orgoliul mai presus de orice/Se rupe ceva și nu mai poți lipi bucăți de suflete”.

Amna și Cristi au fost căsătoriți 9 ani

Amna și Cristi au avut o relație de iubire de 12 ani, dintre care nouă ani căsătoriți. ”În ultima vreme Cristi a început să aibă gura cam mare, dar am învățat să tac. Suntem șefi cu rândul. Avem perioade. Acum îl văd nervos pe el, tac eu și așa mai departe”, povestea Amna anul trecut, când a recunoscut faptul că a fost acceptată cu greu în familia bărbatului, de origine aromână.

 

 

Citește și:

Amna îşi distruge rochia de mireasă. De ce a luat această decizie

Amna și-a retras copilul de la grădiniță: "Nu puteam sta cu el în spital"

 

 

Loading...
 
 

Citește și